2013-05-20 16:09:15• hírek • Szatmár.ro

Siker volt az Autonet Mobility Show 2013

A szatmári cég szervezi az ország legnagyobb és legfontosabb gépjármű-technikai rendezvényét.

Május 10 és 11-én Kolozsváron került sor az ország legnagyobb és legfontosabb autóalkatrészekkel illetve autós kiegészítőkkel foglalkozó rendezvényére, az Autonet Mobility Showra. Másodszor került megrendezésre a show, amelyen részt vettek a legfontosabb autóalkatrész-gyártók, illetve a gépjárműipar meghatározó szereplői. 

Az első alkalommal tavaly megrendezett Mobility Showhoz képest most egy jóval nagyobb, több mint 6 ezer négyzetméteres területen zajlott az esemény, három tematikus, illetve egy szabadtéri tevékenységeknek megfelelő zónában.

Ami a kiállítókat illeti, a rendezvényen ott voltak a világ megfontoltabb autóalkatrész-, kiegészítő- és szervizfelszerelés gyártói. Az autóiparban tevékenykedők számára a Mobility Show lehetőséget adott arra, hogy direkt módon ismerkedjenek meg a legújabb trendekkel és technikákkal, amelyeket a mindennapi munkában alkalmazni tudnak. A különböző gyártók bemutatókon keresztül ismertették meg az érdeklődőket az újdonságokkal.

A technikai bemutatók mellett számos meglepetés várta a rendezvényre kilátogatókat. Többek között Románia legjobb Dakarosával, Gyenes Manival is találkozhattak, illetve megcsodálhatták a motorját. Kipróbálhattak továbbá többféle autós szimulátort, hogy csak néhányat említsünk a szórakozási lehetőségek közül.

Autonet Mobility Show 2013

Az idei évben az Autonet Mobility Show az országhatárt is átlépi: az idei második Mobility Showra május 31 és június 1 között fog sor kerülni Budapesten. A helyszíne a Syma Rendezvényközpont lesz, Magyarország fővárosának legreprezentatívabb kiállítási helyszíne. Ezzel a rendezvénnyel az Autonet Import kft. szeretné ugyanazokhoz az előnyökhöz juttatni magyarországi partnereit, mint amelyekhez a romániai partnerek jutnak. A budapesti Mobility Show ráadásul megpróbálja túlszárnyalni a kolozsvári esemény által felállított magas elvárásokat.

Az Autonet Mobility Show 2013 kiinduló-pont lehet mindenki számára, aki hasonló rendezvényt szervezne Romániában, illetve jó példaként szolgál mint egy komplex autótechnikai show. A magas szakmai szint, a nagy kiállítások utánozhatatlan hangulata és a látogatóknak szánt rengeteg meglepetés lesznek az elkövetkezendőkben is az Autonet Mobility Show erősségei.

Autonet Mobility Show 2013

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: