2014-05-09 16:36:25• hírek • Szatmár.ro

Mindenkit vár az Autonet Mobility Show Kolozsváron

Május 9-én vette kezdetét és 10-én este fejeződik be Románia legnagyobb autóiparral kapcsolatos kiállítása.

Mindenkinek a figyelme Kolozsvárra szegeződik pénteken és szombaton, akit csak egy kicsit érdekelnek az autók, az autózással kapcsolatos innovációk. Ugyanis harmadik alkalommal szervezi meg a kincses városban a szatmári székhelyű Autonet cég a Mobility Showt, az ország legnagyobb és legfontosabb autóalkatrészekkel, illetve autós kiegészítőkkel foglalkozó rendezvényét.

A Polus Center parkolójában, egy több mint 6 ezer négyzetméteres kiállítási területen mutatják be újdonságaikat a legfontosabb autóalkatrész-gyártók, beszállítók, illetve a gépjárműipar meghatározó szereplői - idén több mint száz vállalkozás. Nagy számban vannak jelen autós kiegészítőket gyártó vállakozások, illetve szervízfelszerelések gyártói is.

Persze az idei Autonet Mobility Show sem csak azoknak szól, akik az autók szerelmesei, hanem az egész család számára tartogat meglepetéseket a rendezvény - ezért akár a szatmárnémetieknek is érdemes ellátogatniuk Kolozsvárra a rendezvényre. Számos szórakoztató program, autós szimulátorok, különböző bemutatók, versenyek teszik mindenki számára érdekessé és szórakoztatóvá a kiállítást, s persze arról sem szabad megfeledkezni, hogy a Polus Centerben összesen 224 üzlet, márkabolt, kávézó és étterem van... Így amíg a család férfi tagjai a kiállításon bámészkodnak, addig a hölgyek nyugodtan járhatják a boltokat. Nem szabad megfeledkezni arról sem, hogy számos akciós ajánlat várja az Autonet Mobility Show látogatóit, úgyhogy valószínűleg most sikerülhet kedvezményesebben beszerezni a szükséges alkatrészeket vagy kiegészítőket, mint az év más napjain.

Autonet Mobility Show 2014

De visszatérva az Autonet Mobility Show 2014-hez: a rendezvény legnépszerűbb eseményének ígérkezik az A24 Assistance bemutatója, amikoris a sárga angyalok bemutatják, hogy milyen technikákkal dolgoznak, amikor balesetet szenvedett autót mentenek éppen.

A rendezvényen ki vannak állítva az Autonet "pARTs" projektjében autóalkatrészekből épített képzőművészeti alkotások, szobrok is és izgalmasnak ígérkezik a divatbemutató is, amely természetesen szintén az autózáshoz kapcsolódik. Ezen megismerkedhetünk az Autonet Grand Prix kollekcióval, ami gyakorlatilag a legfrissebb garázs-divatot mutatja be az érdeklődőknek, lévén hogy főleg autószerelőknek szánt munkaruhákról van szó.

Autonet Mobility Show 2014

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: