2016-05-10 15:43:14• hírek • Szatmár.ro

Huszadik jubileumi ünnepség és 10. Autonet Mobility Show

Tizedik alkalommal szervezte meg a legnagyobb romániai autóipari kiállítást a 20 éves Autonet Import Kft.

A hétvégén Kolozsvárra figyelt a romániai autó- és háttéripar: itt szervezte meg ugyanis immár 10. alkalommal nagyszabású expóját, az Autonet Mobility Showt a szatmárnémeti székhelyű cég, és itt ünnepelte alapításának a 20. évfordulóját is az Autonet Import Kft.

Március 6-án és 7-én, Erdély fővárosában, Kolozsváron tartották meg a jubileumi, 10. Autonet Mobility Show-t, Románia legnagyobb autó- és háttéripari eseményét, amelyet az expó történetének legnagyobb érdeklődése övezte. Több mint 8 ezer meghívott tette tiszteletét a 4 ezer négyzetméteres kiállítófelületen, a Cluj Arenában megtartott eseményen, amelyen 110 világszerte ismert és elismert autóipari szereplő mutatta be standjain az iparág újdonságait, kezdve a szervízfelszerelésektől, az alkatrészeken át egészen a legmodernebb műszaki megoldásokig. Emellett számos szórakozási lehetőséggel szolgáltak a rendezvényre kilátogatók aprajának-nagyjának: a hölgyeket profi sminkesek és dizájnerek foglalták le, a gyerekeknek számos szórakozási lehetőség állt a rendelkezésükre, a minőségi italok iránt érdeklődő családfők pedig borkóstolón is részt vehettek. Karikatúra is készült helyben és számos vicces fotó született a tematikus hátterek előtt.

Kolozsvár vadonatúj sportcsarnokában pedig hatalmas születésnapi bulit tartottak szombaton, május 7-én: a modern rendezvényhelyszínen hatalmas tömeg gyűlt össze: a cég 20 éves születésnapján együtt ünnepelt a teljes Autonet-csapat. Az ország minden szegletéből érkeztek munkatársak a jubileumi rendezvényre, jelen volt az össze beszállító, a külsős szállítócégek munkatársai, valamint a vevők, partnerek is.

A születésnapi buli a délutáni órákban kezdődött és számos neves romániai fellépő szórakoztatta a várakozáson felüli létszámban összegyűlt közönséget. Horia Brenciu és zenekara indította a bulit, majd Delia, a rock-veterán Iris és Corina lépett színpadra - így hát igazi stíluskavalkád várta a résztvevőket. A sort Smiley koncertje zárta - a jelenlegi romániai könnyűzene állócsillaga fantasztikus hangulatot teremtett és hihetetlenül barátságos volt. A hab a tortán pedig egy látványos lézer-show volt, amely örökre emlékezetessé tette a születésnapot.

„A Kolozsváron tartott rendezvényeinkkel egy új fejezet kezdődik a cég fejlődésében. Boldogak vagyunk, hogy ennyien ünnepeltek velünk a Cluj Arenában, illetve a Kolozsvári Sportcsarnokban. Sikerült szorosabbra fűznünk a kapcsolatainkat a partnereinkkel is, így még bizakodóbbak vagyunk a jövőt illetően. Köszönjük mindenkinek, aki velünk ünnepelt és mindenkit várunk a következő Autonet Mobility Showra, amit októberben, Bukarestben fogunk tartani" - áll a cég közleményében.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: