2016-07-28 16:11:29• hírek • Szatmár.ro

Hová lett a pénz, Babut úr?

A polgármester a rendes havi tanácsülés Egyebek pontjában reagált az egykori városmenedzser kijelentéseire.

Kereskényi Gábor polgármester a csütörtökön megtartott rendes havi tanácsülés végén emelkedett szólásra, két ügyben. Egyrészt felkérte a tanásosokat, hogy tartsanak vele, amikor a jövő hét folyamán végigjárja a hivatal alárendelt intézményeit, hogy feltérképezze a felmerülő problémákat. "Úgy gondolom, hogy a városi tanácsosoknak is meg kell ismerkedniük az alárendelt intézményekkel, különösen azoknak, akik az első mandátumukat kezdték" - mondta.

A második téma Dan Babut, az Olimpia labdarúgóklub elnökének szerdai sajtótájákoztatója volt. "Amikor a pénzügyi helyzetről beszélt, valótlanságot állított. Az iratok fehéren-feketén bizonyítják, hogy négy hónap alatt 2 millió lejt költöttek és több mint 960 ezer lejes adósságot halmoztak fel. Ide vezetett a hozzá nem értő menedzsment. Egyszerűen elásták a szatmári focit" - mondta Kerekényi.

A polgármester azt sem értette, hogy a polgármesteri hivatal munkatársa munkaidőben miért sajtótájékoztatót tart, ahelyett, hogy a munkáját végezné.

"Én csak annyit kérdeznék: hol a pénz Babut úr? Hol a pénz?" - zárta mondanivalóját Kereskényi, hozzátéve: amikor véget ér a csapat pénzügyeinek átvilágítása, felelősségre fogják vonni az eddigi vezetőséget.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: