2008-08-08 13:50:48• hírek • Szatmar.ro

A csillagjegyed színei

Nem léteznek jó, vagy rossz színek, ám használatuk kevésbé harmonikus, vagy épp ellenkezőleg, harmonikus hatást gyakorolnak rád.

Mindannyian rendelkezünk bizonyos kromatikus preferenciákkal, amelyekről úgy gondoljuk, hogy előnyben részesítenek és jól érezzük magunkat ezen színek használatakor.
Ez nem véletlenszerű, hiszen a csillagjegy meghatározza a számunkra előnyös színeket is.

Bakk– piros

Mérleg – narancssárga

Bika – zöld

Skorpió – barna

Ikrek – kék

Nyilas – indigó és piros

Rák – fehér

Bakk – halványzöld

Oroszlán – sárga

Vízöntő – azúrkék

Szűz – lila

Halak – kék és fehér


Mit szimbolizálnak a színek:

Kék: Az ég és a levegő színe, a pihenést és a nyugodtságot hívja elő. A kék elutasítja a piros hatását, amely általában zaklatott állapotot idéz elő. Ugyanakkor a kék a hitet, és a földi értékektől való elszakadást szimbolizálja.

Piros: A tűz és a vér színe, a piros az erő, a dinamikusság, a vágy és a melegségérzet képviselője. Ugyanakkor a piros a háború színe, mivel Marst, a háború istenét is jelenti. Ennek ellenére a piros az isteni szerelem, az erő, a bátorság, a szenvedély és a dinamikusság szimbóluma is.

Sárga: A Nap, az arany színe, amely életet és reményt jelöl. Változást hoz, átváltoztat és purifikál. Ha egy személy vonzva érzi magát e szín által és ilyen színbe öltözik, azt jelenti, hogy megújulásra van szüksége. A sárga a szerelem és az értelem revelációját szimbolizálja.

Narancssárga: A vágy érzetét reprezentáló piros, valamint a haladást jelképező sárga között elhelyezkedő szín, a lelkesedés, az intuíció, az energia és a képzelőerő szimbóluma.

Zöld: A remény, az optimizmus, a tanulás, valamint az evolúció színe, a zöld a mesterek és próféták színe, amely harmóniát, nyugodtságot, reményt és egyensúlyt szimbolizál.

Barna: A föld, a stabilitás és biztonság színe, a gyökerekhez való visszatérést, a családhoz és szülőföldhöz való ragaszkodást jelképezi.

Lila: Az értelem és a spiritualitás színe. Ugyanakkor köztudott, hogy a bíborosok színe. Az ember legmagasabb spirituális vibrációját és a titokzatosságot szimbolizálja.

Fehér: Béke-, egység-, és egyensúlyérzetet teremt. A fehér minden fényt szimbolizáló színt egyesít magában, ezért a bölcsességgel, a megismeréssel és a tisztasággal hozzák összefüggésbe.
Sz. A.
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: