2016-12-07 11:48:00• hírek • Szatmár.ro

Horgas Eszter és Falusi Mariann is a Christmas Jazz vendégei

December 9-én 19 órától a Dinu Lipatti Filharmóniában tartják a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ szervezésében a Christmas Jazz elnevezésű mini dzsesszfesztivált.

Igazi karácsonyi ajándék lesz a szatmári dzsesszrajongók számára a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ által szervezett rendezvény. Ennek helyszíne a Dinu Lipatti Filharmónia lesz. A belépés pedig díjtalan!

Az eseményen fellép majd a szatmári közönség által jól ismert Harry Tavitian-Cserey Csaba duó, akik karácsonyi dallamokat is becsempésznek majd az improvizációkkal színesített produkcióikba. Csereyt nem kell bemutatni a szatmári publikumnak, hiszen a Szatmárnémetiben élő, de messze földön híres ütőhangszer-művész szinte havi rendszerességgel lepi meg egy-egy produkcióval a publikumot. A konstancai zongorista, Harry Tavitian pedig szintén visszajáró vendég Szatmárnémetiben - évente legalább egy koncertet ad Csereyvel közösen.

Nem járt, illetve nem koncertezett viszont még Szatmárnémetiben a Horgas Eszter trió. A kitűnő fuvolaművész neve ismerős lehet a tehetségkutató műsorok kedvelői számára: az RTL Klubon látott Hungary's Got Talent című műsorban zsűritag volt.

Dzsessztriójával valószínűleg kellemes meglepetést okoz majd a szatmári közönségnek. Ráadásul a trióval együtt lép majd színpadra Falusi Mariann is, akit sokan a Pa Dö Dö nevű könnyűzenei formációból ismernek, és kevesen tudják, hogy elismert dzsesszénekesnő.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: