2007-11-07 12:42:57• hírek • Szatmar.ro

Hogyan öltözzünk az első randin?

Nem ismered eléggé, és mégis összhangba akarsz lenni vele az első randin?

A nők legnagyobb dillemája úgy tűnik napról napra nehezebben orvosolható. Nem ismered eléggé, nem tudod milyen az öltözködési stílusa és mégis összhangba akarsz lenni vele az első randin, nem beszélve arról, hogy az első benyomásnak lehengerlőnek kell lennie.

Kétségkívül majdnem minden nő stresszeli magát a kinézete miatt, mivel akár szerelemi, baráti vagy üzleti találkozóról legyen szó, az imázsunk forog kockán és a legmegfelelőbb módon kell megjelennünk. Néha sikerül, de vannak helyzetek mikor erőfeszítéseink ellenére nem érjük el a kívánt hatást, de legalább lelkiismeretünk „tiszta”, hisz megtettünk minden tőlünk telhetőt. Viszont, ha a szerelemről van szó, úgy tűnik, hogy még a folyósón található tükör sem mondd igazat.

Ha randiról van szó, az öltözeted kiválasztásában támaszpontot nyújthat a hely ahová partnered meghívott: fast food, étterem, séta, mozi stb. Ám nem mindig vagyunk ezen információk tudatában, nem beszélve arról, hogy a program időközben változhat. Épp felhúztad az új cípőd egy kellemes vacsorához és neki eszébejut, hogy sétáljatok végig egy göröngyös parkon, míg lábadat teljesen feltöri a cípő. Vagy tudod, hogy ő egy sportos alkat és farmert húzol, míg ő, hogy lenyűgözzön egy puccos étterembe visz vacsorázni. Sorolhatnánk még a példákat, de inkább koncentráljunk arra, hogy mit tehetnénk, ahelyett, hogy azon morfondírozunk, hogy milyen előre nem látható dolgok ronthatják el esténket.

Íme néhány javaslat

Válassz egy stílusos öltözetet, amely nem is túl kihívó, viszont nem is kelt egy elhanyagolt összképet. Nagyszerű megoldást nyújthatnak az olyan kombinációk, mint egy nadrág, szoknya, egy blúz és egy rövidkabát kíséretében, melyeket sikessé varázsolhatsz különböző kiegészítők segítségével. Vigyél magaddal egy élénk színű nyaksálat, egy különlegesebb ékszert vagy hajtűzőt. Ha nincs szükséged rájuk nyugodtan elsüllyesztheted táskád mélyére, de ha a helyzet úgy kívánja pillanatok alatt „partiképessé” varázsolhatod magad.

Keress egy élénk színt mely magában is jó benyomást kelt. Biztos észrevetted olykor, hogyan vonzza a tekintetet egy fekete, vagy egy piros ruha, ámbár mintázata igen egyszerű. Az élénk színek jó benyomást keltenek ám vigyázni kell velük, ha nem egy ruháról van szó, ne öltözzünk talpig feketébe és kerüljük a „szürke egér” típusú öltözetet is. Figyelembevéve a ruházati cikkeket, vigyázzunk arra, hogy mindig csak egy ruhadarabra fektessük a hangsúlyt. Példának okáért, ha szép keblekkel rendelkezünk, válasszunk egy ízlésesen dekoltált blúzt, de ne húzzunk vékony szövetből készült nadrágot, ha úgy véljük az előtérbe helyezi „úszóguminkat”.

Napjainkban végzett felmérések szerint:

  • Azok a férfiak akik hosszútávú kapcsolatokban gondolkodnak inkább az elegánsan öltözött nőket részesítik előnyben. Számos nő tisztában van ezzel és kerülik a kihívó öltözetet. A titok a „finomságban” rejlik.
  • Majdnem minden férfi úgy gondolja, hogy a ruha igen szexi és vonzó megjelenést kölcsönöz egy nőnek.
  • A férfiak szeretik a selymes anyagokat, melyeket vonzónak és érzékinek találnak.
  • A feszes farmert és a melltartó hiányát még mindig izgalmas megjelenésként tartják számon a férfiak. A vakmerő hölgyek nyugodtan próbálkozhatnak.
  • A pirost színt találják a férfiak a legvonzóbbnak, ezt követi a fekete és a fehér. Jó ha elkerüljük a „föld” színeket, ha szexinek akarunk tünni. A legvisszataszítóbb színek között, melyeket a férfiak nem kedvelnek megtalálhatjuk a kavé, zöld, rózsaszín, és bőrszín árnyalatokat. Lehetséges, hogy a férfiak nem kedvelik a barnás árnyalatokat, mivel a barna tipikusan férfi szín, tehát férfiasságot sugall.
  • Habár a férfiak többsége szerint a minimum 20 kg felesleggel rendelkező nők visszataszítóak, sokan közülük partnerre találnak. Öltözködési javaslatként, az említett hölgyek vigyázzanak arra, hogy öltözetük ne helyezzen hangsúlyt a problémás részekre.
  • A cípők nagy szerepet játszanak a szexuális vonzalom kialakításában, mégis számos nő nem fektett hangsúlyt rájuk. A legvonzóbb cipők közé sorolhatók a magassarkúak, mivel kiemelik a hátsót és szexuális jellemzőket körvonalaznak.
  • A frizura területén a férfiak a természetes megjelenésű hölgyeket szeretik. Egy rendezett frizura távolságtartásra készteti az urakat.
  • Egy kellemes smink felhívja a figyelmet és a férfiak hamarabb megjegyzik egy sminkelt nő szavait. A túlzott smink viszont elrettentő, tehát bánjunk csínján a festékkel. A megkérdezett férfiak fele úgy véli, hogy egy sminknélküli nő is igen szexi.

Függetlenül attól, hogy mibe öltözöl, fontos az, hogy kényelmesen érezd magad ruháidban és hogy meggyőződj arról, hogy viseleted ténylegesen reprezentál. Ha jól érzed magad ruháidban, magabiztosabban viselkedsz, relaxált vagy és jókedvű. Mégha elsődlegesen áldozatot hozol és a legújabb divat szerint öltözöl is, ha a ruhák nem képviselnek, egész este feszült leszel és ez észrevehető lesz. Öltözz tehát mindenekelőtt olyan módon, hogy a nyújtott kép megegyezzen a létezővel.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: