2014-09-02 12:59:02• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló szeptember 8-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Szeptember 5-től a Grand Mall Cinemában


Az emlékek őre (The Giver) - Egy tökéletes jövőben, ahol nincs háború, fájdalom, szenvedés, az ifjú Jonas is megkapja életre szóló feladatát a vének tanácsától. A mentorával töltött idő alatt azonban ráébred, hogy mekkora árat kell fizetnie mindenkinek ezért a színtelen békéért. Az emlékek ifjú őre letér a kijelölt ösvényről és a szabályokat felrúgva azt teszi, amiről azt gondolja, hogy helyes.

Az emlékek őre - The Giver

A fogoly (The Captive) - A sztori középpontjában egy apa áll, akinek kislányát elrabolják, és hosszú ideig ő maga áll a gyanúsítottak listájának élén. 8 évvel később azonban előkerül egy kézikamera, amelynek felvétele új reményt ad, és a rendőrséggel karöltve lassan elkezdik megfejteni a rejtélyt, amely Cassandra eltűnését övezi.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Fontos: a Grand Mall nyári akciójának keretében hétfőtől péntekig a nap első két vetítésére a belépőjegy csak 8 lejbe kerül.


Kiállítás


Augusztus 14-én 16 órai kezdettel újabb kiállítás nyílt a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában. Ezúttal Mák Zsolt fényképei és Nyárádi Enikő festményei láthatók a galériában.

A 60 éves, szatmári gyökerekkel rendelkező Budaházi Tibor festőművész életművének egy részét mutatja be a Képzőművészeti Múzeumban - a kiállítás szeptember 3-ig látható. Részletek itt.

Bakos Szilvia (HU), Belánszky Demkó Beáta (HU), Chereches Alexandra (RO) és Keresztesi Monica (RO) közös tárlata látogatható a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában. Részletek itt.


Versest az Ács Alajos stúdióteremben


Bekötött szemmel címmel magyar költők verseiből válogatott egy csokorral László Zita művésznő, a Szatmárnémeti Harag György Társulat színésznője. A versest rendezője és zeneszerzője Hencz József. Az előadásra szeptember 5-én kerül sor 18 órai kezdettel. Részletek itt.


Last minute akció az Aquastarban


Augusztus 25 és szeptember 14 között last minute nyári akcióval várja vendégeit a régió kedvenc aquaparkja, ennek részleteiről itt olvashatsz.


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is fergeteges bulit tartanak a Revelben. Szombat este a legjobb program: a szatmári magyar fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: