2015-09-01 14:18:01• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló szeptember 7-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

szeptember 4-től a Grand Mall Cinemában


Transporter: A Szállító - Örökség (The Transporter Refueled) - Frank Martin a legjobban képzett szállító, akit pénzért találni lehet. A tét magasabb, a technológia fejlettebb, de megmaradt a három egyszerű szabály, amit betart: teljesítsd a megbízást, nincsenek nevek és ne nyúlj a csomaghoz. Amikor Frankot a ravasz femme fatale Anna és három gyönyörű társa felbérli, gyorsan rájön, hogy átverték. Anna és csapata elrabolták apját (Ray Stevenson), hogy így kényszerítsék Franket arra, hogy segítsen leszámolni a kegyetlen orosz emberkereskedőkkel. Mivel a bosszú vezérli, megszegi szabályait, és semmi sem akadályozhatja meg őt abban, hogy megmentse apját.

Miénk a világ (We Are Your Friends) - A DJ-k világába a nyerő belépő: egy laptop, némi tehetség és egy tuti sláger. Cole (Zac Efron) jövőképében nincs helye a felvételinek, sem a bölcsészkarnak, és eszében sincs diákhitellel lenullázni magát. Sokkal nagyratörőbb vágyai vannak: tömegeket akar megmozgatni a zenéjével. Bár a nagy fantáziálás még nem robbantotta ki a házibulik világából, ahol a haverjaival DJ-zik esténként, egy valamit határozottan tud: ki akar törni a középszerűségből.

Miénk a világ

 

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Kiállítás


Szeptember 3-án 16 órai kezdettel a Nagykárolyi Vénig László Fotóklub tagjainak alkotásaiból nyílik tárlat a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában.

Kerékpáros verseny


Szeptember 5-én újra hegyi kerekesek lepik el a Szatmárhegy közelében található erdőt. A tavalyi futam sikerén felbuzdulva újra XCO krosszversenyt szervez ugyanis a Pro Racers Szatmárnémeti Sportegyesület. A versenyt a  Meddes (Medisa) irányába vezető úttól jobbra találhatő erdőben és annak környékén rendezik meg. Részletek itt.

Néptáncfesztivál Bogdándon


Vasárnap, szeptember 6-án kerül megrendezésre a XXV.  Bogdándi Nemzetiségek Fesztiválja, melyet a Szatmár Megyei Hagyományos Kultúrát Megőrző és Támogató Központ szervez, a Szatmár Megyei Tanács  támogatásával, illetve a Bogdándi Polgármesteri hivatal és a helyi tanács közreműködésével. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: