2014-09-29 17:46:28• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló október 6-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

A Harag György Színtársulat műsora


29-én, hétfőn, 10 órakor - Bárány Boldizsár - bemutató - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - kisterem - a Brighella Bábtagozat előadása

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Október 3-tól a Grand Mall Cinemában


Az ismeretlen Drakula (Dracula Untold) - Luke Evans a főszereplője ennek a nagyszabású, izgalmas akció-kalandfilmnek, amely feltárja az eredettörténetét annak a férfinak, akiből Drakula lett.

Az ismeretlen Dracula

Holtodiglan (Gone Girl) - Házasság? Halálos lehet. Nick és Amy az ötödik házassági évfordulójára készül. Boldogok, gazdagok, elégedettek ám az ünnep estéjén az ifjú feleségnek nyoma vész, és gyorsan kiderül, hogy a látszat csalt: a pár tele volt félelmetes, sötét titkokkal. Mindenki Nickre gyanakszik, és ő a hazugságaival meg ügyetlen elterelő hadműveleteivel egyre inkább magára tereli a figyelmet.

Hiába bizonygatja makacsul, hogy nem tehet semmiről, már csupán az ikerhúga, Margo bízik benne. De ha nem a férfi a tettes, akkor hova lett a felesége? És hogyan magyarázhatóak az egyre-másra előkerülő, egyre furcsább titkok? Azok, amelyek talán minden boldog családi élet mélyén ott lapulnak. Azok, amelyek olyan könnyen vezetnek el egy ember halálához.


Gone Girl

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

A Grand Mallban csütörtökön két teljes árú jegy mellé egy adag popcornt kapsz ajándékba!


Komolyzenei koncert


Szeptember 30-án 18 órai kezdettel „In Memoriam Stefan Ruha István" címmel tartanak koncertet, amellyel az ismert hegedűművész halálának 10. évfordulójára emlékeznek. Vezényel Cristian Brancusi, a koncert szólistái Ágoston András és Fátyol Rudolf hegedűművészek lesznek.

Október 2-án 19 órától a Szatmárnémeti Római Katolikus Székesegyházban ad koncertet Varga László magyarországi orgonaművész.

Október 4-én, szombaton 18.30-tól a Szent Péter és Pál görög-katolikus templomban vokál-szimfonikus koncert lesz, amelyen a zenekart Franz Lamprecht fogja vezényelni. Az est szólistája Desirée Brodka szopránénekesnő lesz. A koncerten közreműködik egy száztagú németországból érkezett kórus is.


Kiállítás


A Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában ezúttal a kolozsvári festőművésznő, Rusu Luminita alkotásait láthatjuk. Részletek itt.

Bakos Szilvia (HU), Belánszky Demkó Beáta (HU), Chereches Alexandra (RO) és Keresztesi Monica (RO) közös tárlata látogatható a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában. Részletek itt.

Románia aranykincsey láthatók a Szatmárnémeti Képzőművészeti Múzeum kiállítótermeiben. Részletek ide kattintva.


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is fergeteges bulit tartanak a Revelben. Szombat este rád is vár a szatmári és környékbéli magyar fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: