2016-03-01 15:37:54• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló március 7-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Március 4-től a Grand Mall Cinemában


Agyas és agyatlan (The Brothers Grimsby) - Semmi kétség: a világ legjobb titkos ügynökeit a britek szállítják. Ott teremnek azok az elegáns, bátor és kiismerhetetlen férfiak, akik hanyag eleganciával és nyugodt mosollyal szállnak szembe a veszéllyel, és megküzdenek a világuralomra törő őrült ellenséggel.

De néha menekülniük kell. A cég egyik emberének (Mark Strong) egy bevetés során ráterelődött gyanú miatt ezúttal is le kell lépnie kollégái elől. Átmenetileg kénytelen rég látott, sörissza, szabadideje nagy részét futballhuliganizmussal töltő testvérénél (Sacha Baron Cohen) meghúzni magát, és ezek után már nem tud elszakadni tőle: muszáj együtt bujkálniuk. És erre a kínzásra, még a szuperkém sincs felkészülve...

Zootropolis - Állati nagy balhé (Zootopia) - Zootropolis, a modern emlősök fővárosa, különleges hely. Olyan részekből áll, mint az elegáns Szahara tér vagy a zord Tundraváros. Ebben a színes kavalkádban a világ minden tájáról származó állatok élnek egymás mellett békében. Itt nem számít ki vagy, a legnagyobb elefánt és a legkisebb mókuscickány is megfér egymással. Amikor megérkezik a városba Judy Hopps, a zöldfülű rendőr, rá kell, hogy ébredjen, nem egyszerű feladat első nyuszinak lenni a nagy és erős állatokkal telezsúfolt rendőrségen. Judy azonban elszántan bizonyítani akar, ezért ugrik az első lehetőségre, hogy a végére járjon egy ügynek, még ha ez azt is jelenti, hogy együtt kell dolgoznia a gyors észjárású szélhámos rókával, Nick Wilde-dal.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

 

Színház


A Harag György Társulat márciusi műsorterve

Március 5, szombat, 19.00 - Örkény István, Tóték - Ady Endre bemutatóbérlet
Március 6, vasárnap, 19.00 - Örkény István, Tóték - Szilágyi Domokos bérlet


Filharmónia


Március 3-án, csütörtökön 18.30-tól a Dinu Lipatti Filharmóniában szimfonikus koncertet tartanak - de nem is akármilyet! A filharmónia zenekara ezzel az ünnepi hangversennyel köszönti a nemzetközi nőnap alkalmából a hölgyeket! A koncert műsorában komolyzenei gyöngyszemek csendülnek majd fel. Vezényel Franz Lamprecht, a filharmónia állandó karmestere. A hangversenyre a hölgyeknek a belépés ingyenes!

 

Kiállítás


A Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén, a Vécsey-házban látható Sztrharszky Kálmán Hunyad megyében élő fotográfus Bonbonosdoboz című tárlata. Részletek itt.

Szodoray Parádi Hajnalka fesményeiből és grafikáiból nyílt kiállítás a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában. Azonban a kiállításmegnyitó sokkal ünnepibb hangulatú volt, hiszen ez alkalommal köszöntötték a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai a 70. születésnapját ünneplő alkotót. Részletek itt.

Egy nép, amely hajdanán végigsöpört fél Európán, forradalmasította a lovas hadviselést, közel három évszázadot élt Erdély területén, majd 1200 évvel ezelőtt szinte nyomtalanul eltűnt - Avar harcosok Erdélyben címmel nyílt egy tényleg páratlan kiállítás a Szatmár Megyei Múzeumban. Részletek itt.


Nőnapi akciók az Aquastarban


Nőnapi akciók az Aquastarban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: