2015-03-24 11:50:40• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló március 30-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot! Március 27-től a Grand Mall Cinemában


Keményítőkúra (Get Hard) - Vígjáték, melyben Will Ferrell egy dúsgazdag bankárt alakít, akit tévesen elítélnek, és letöltendő büntetést kap egy fegyházban. Hogy felkészítse magát a börtönben töltendő időre, a férfi felfogad maga mellé egy sittet is megjárt autómosó-srácot és megbízza vele, hogy a szabadságából hátralévő 30 napban kőkemény figurát faragjon belőle.

Big Game - Az amerikai elnök repülőgépét lelövik, majd miután a vadonba zuhan, egy 13 éves fiatal íjász sráccal próbál meg túlélni miközben terroristák vannak a nyomukba. A 8,5 millió euróból készült produkció a valaha volt legdrágább finn alkotás, ami az előzetes alapján talán még azt a bizonyos lécet is képes lesz átugrani.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


26-án, csütörtökön 18:00 órakor - „Függök ezen a zord élet-párkányon" (Ady-est Bogdán Zsolttal) - Szatmárnémeti Északi Színház, Ács Alajos Játékszín

27-én, pénteken 10:00 órakor - A szeretet malma - bemutató - Benedek Elek bérlet - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem

19:00 órakor - Az elveszett levél - Dsida Jenő bérlet - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem

28-án, szombaton 10:00 órakor - Az elveszett levél - Szigligeti Ede bérlet - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem

19:00 órakor - Az elveszett levél - Török István bérlet - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem

29-én, vasárnap 16:00 órakor - Az elveszett levél - Gellért Sándor bérlet - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti - nagyterem


Kiállítás


Nemrég nyílt meg a Szatmár Megyei Múzeumban „A fáraók Egyiptoma" elnevezésű kiállítás. Már a megnyitón nagy volt az érdeklődés és ez várhatóan nem is változik meg. A tárlatról bővebben itt olvashatsz.

Március 27-én, pénteken, 15 órakor lesz a szatmári újközponti Galériában Muhi Sándor grafikusművész egyéni tárlatának megnyitója. A tárlatot megnyitják: Cristina Gloria Oprisa, Csirák Csaba.

Március 26-án, 16 órakor fotókiállítás nyílik a Szatmári Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Itt a nagykárolyi Vasile Vénig László Fotóklub tagjainak alkotásait tekinthetjük majd meg.


Húsvétváró rendezvény Sárközújlakon


A Borókagyökér Kulturális Egyesület a sárközújlaki lakodalmas teremben húsvétváró rendezvényt tart március 28-án 11 órai kezdettel. Lesz kalácssütés és hímestojás-készítés is.

Critical Mass Szatmárnémetiben


Nagyszabású biciklis felvonulást tartanak szombaton, március 28-án Szatmárnémeti régi főterén. Részletek itt.

Szenzációs SlágerTV Party Szatmárnémetiben!


Szereted a jó mulatós zenét és buliznál egy igazán nagyot? Ha igen, akkor március 27-re ne csinálj programot magadnak! A televízió történelmében ugyanis először látogat Szatmárnémetibe a SlágerTV Party! Hat fellépő közel három órás önfeledt mulatozást ígér! Részletek itt.

 


Utazási kiállítás a Grand Malban


Március 27-29-én kerül megrendezésre a Grand Mall már hagyományosnak számító utazási kiállítása, a Grand Tourism&Travel. Ezen számos utazási iroda képviselteti magát és természetesen az idei legjobb utazási ajánlatokkal próbálják majd meggyőzni azokat, akik még nem választottak nyaralási helyszínt. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: