2016-03-08 13:22:41• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló március 14-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Március 11-től a Grand Mall Cinemában


A Beavatott-sorozat: A hűséges - A Beavatott-sorozat első epizódjában megismert, emberi tulajdonságokon alapuló társadalom a Lázadó című második részben darabjaira hullt. Tris önfeláldozó magatartásának köszönhetően kiderült, mit tartalmaz az alapítók által hátrahagyott titokzatos doboz: üzenetet a kerítésen túl élő emberektől, hogy megtudják, kik és miért szigetelték el őket. Tris és Négyes megszöknek Chicagóból, és felkeresik a városon kívül élőket.

Odakint olyan sokkoló tényekkel szembesülnek, amelyek felülírják minden korábbi felfedezésüket. És miközben egy teljesen új, hihetetlenül fejlett technikával rendelkező világ tárul fel előttük, egy könyörtelen harc veszi kezdetét, amely az egész emberiségre veszélyt jelenthet. A vakmerő párosnak rá kell jönnie kiben bízhatnak, hogy aztán együtt szálljanak szembe azokkal, akik 200 éven át ketrecben tartották Chicago teljes lakosságát. Trisnek ezúttal  olyan döntéseket kell hoznia, amelyek próbára teszik a bátorságát, a hűségét, az áldozatkészségét és a szeretetét.

Triple 9 - A bűnügyi dráma középpontjában egy csapat korrupt zsaru áll majd, akik az orosz maffia zsarolása miatt csavaros tervet dolgoznak ki: míg a város egyik végében egy zöldfülű zsarut kinyírnak figyelemelterelésként, addig a másik felében végrehajtanak egy nagyszabású rablást, csakhogy az újonc nem hal meg, ami mindenbe bekavar. A Triple 9 felnőtteknek szánt trailere nem igazán finomkodik, a kőkemény valóságot tárja elénk, viszont nem a brutalitása miatt lesz emlékezetes, hanem amiatt is, hogy Hillcoat egy igencsak impozáns szereplőgárdát hozott össze a film kedvéért: feltűnik többek között Woody Harrelson, Casey Affleck, Kate Winslet, Gal Gadot, Teresa Palmer, Norman Reedus, Aaron Paul, Chiwetel Ejiofor és Anthony Mickie.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

 

Színház


A Harag György Társulat márciusi műsorterve

11-én, pénteken, 09:30 órakor - SZEMENSZEDETT MESE - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

11:30 órakor - SZEMENSZEDETT MESE - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

19:00 órakor - JÖVŐRE, VELED, UGYANITT - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem - bérletszünet

12-én, szombaton, 19:00 órakor - KÉT ÖSSZEILLŐ EMBER - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem - bérletszünet

13-án, vasárnap, 09:30 órakor - SZEMENSZEDETT MESE - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

11:30 órakor - SZEMENSZEDETT MESE - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

18:00 órakor - RONCSDERBY - Szatmárnémeti Északi Színház, Ács Alajos Játékszín - bérletszünet

15-én, kedden, 09:30 órakor - SZEMENSZEDETT MESE - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

11:30 órakor - SZEMENSZEDETT MESE - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

16-án, szerdán, 09:30 órakor - SZEMENSZEDETT MESE - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

11:30 órakor - SZEMENSZEDETT MESE - Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

18:00 órakor - TÓTÉK - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - Harag György-bérlet

20-án, vasárnap, 19:00 órakor - HELLÓ, DOKTOR MENGELE! - Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem, színpadi nézőtér

24-én, csütörtökön, 18:00 órakor - CSELÉDEK - bemutató - Szatmárnémeti Északi Színház, Ács Alajos Játékszín - bérletszünet

29-én, kedden, 18:00 órakor - TÓTÉK - Városi Színház, Nagybánya, nagyterem - Németh László-bérlet

30-án, szerdán, 17:00 órakor - TÓTÉK - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - Kölcsey Ferenc-bérlet

31-én, csütörtökön, 18:00 órakor - NYOLC NŐ - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - a debreceni Csokonai Nemzeti Színház vendégjátéka - Harag György-bérlet

19:00 órakor - A SÁTÁN FATTYA - Tarpai Viktória előadása, közreműködik Zanotta Veronika, Beregszász - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, kisterem

 

A színház a műsorváltoztatás jogát fenntartja!


Filharmónia


Március 10-én, csütörtökön 18.30-tól a Dinu Lipatti Filharmóniában kamarazenei koncertet tartanak. A Flauto Dolce régizene-együttes lép majd a közönség elé.


Kiállítás


A Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén, a Vécsey-házban látható Sztrharszky Kálmán Hunyad megyében élő fotográfus Bonbonosdoboz című tárlata. Részletek itt.

Szodoray Parádi Hajnalka fesményeiből és grafikáiból nyílt kiállítás a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában. A kiállításmegnyitó alkalmával köszöntötték a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai a 70. születésnapját ünneplő alkotót. Részletek itt.

Egy nép, amely hajdanán végigsöpört fél Európán, forradalmasította a lovas hadviselést, közel három évszázadot élt Erdély területén, majd 1200 évvel ezelőtt szinte nyomtalanul eltűnt - Avar harcosok Erdélyben címmel nyílt egy tényleg páratlan kiállítás a Szatmár Megyei Múzeumban. Részletek itt.


Nőnapi akciók és éjszakai fürdőzés az Aquastarban


Szombaton, március 12-én újra éjszakai fürdőzés alkalmából nyitja meg kapuit 22 órakor az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdő. Ez alkalommal a hölgyek iránti tisztelet az éjszakai fürdőzés apropója, emiatt most romantikus zene és mágikus szauna-szeánsz segít majd a lazításban. Részletek itt.

Nőnapi akciók az Aquastarban

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: