2016-06-21 14:32:54• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló június 27-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Június 24-től az Ankora Cinemában


A függetlenség napja - Feltámadás (Independence Day: Resurgence): Mindig sejtettük, hogy így lesz. Tudtuk, hogy visszajönnek. Egyszer győzött az ember a Föld ellen támadó elképesztő túlerővel szemben, de az idegenek nem nyugodhattak bele a kudarcba. Szükségük van a világunkra, és tudják, hogy hatalmas technikai fölényük segíti őket.

Arra viszont nem készülnek, hogy ez a fölény már minket is segít. Az űrből érkezett támadó járművek roncsai elképesztő tudáshoz segítették az emberiséget. A Föld népei összefogtak és együtt készültek a második támadó hullámra. De minden hiábavaló: arra az erőre, amivel lecsapnak, nem lehetett felkészülni.

Ismét csupán néhány bátor férfin és nőn múlik, hogy visszafordítsák a visszafordíthatatlant: egyre kisebb az esély arra, hogy megmarad az emberiség.




Harag György Társulat


25-én, szombaton, 18:00 órakor - ÜNNEPI ÉVADZÁRÓ GÁLA - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - bérletszünet

29-én, szerdán, 20:00 órakor - VILMOS ÉS KORMOS - MusiC'at Caffe & Pub - bérletszünet


Kiállítás


Május 19-én 16 órakor nyílt meg Haller Valentina (grafika), Illyés Sándor (festészet) és Rátz Izabella (papercut) képzőművészeti kiállítása a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában.

Június 16-án 16 órai kezdettel nyílt újabb kiállítás Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalában, amelyen Baráth Csaba Attila szatmári képzőművész alkotásait tekinthetjük meg. A kiállítás apropója Baráth 50. születésnapja. Részletek itt.


Szatmáron gyártott termékkiállítás


A Német-Román Gazdasági Egyesület idén is megtartja a Szatmáron gyártott termék- és szolgáltatás kiállítását. Az idei expó helyszíne újra az egykori Interex hipermarket épülete lesz, a dátum pedig június 24-25.


Fan Fest - nézd az EB-meccseket az új városközpontban


A fejlettebb futballkultúrával rendelkező országokban a Fan Fest már egy jól bevett szokás. Nálunk viszont újdonságnak számít! Lényege, hogy az Október 25. téren, közismertebb nevén az új központban felállítanak egy hatalmas, 4×6 méteres kivetítőt, eléje pedig padokat helyeznek ki. A szervezők számításai szerint a Fan Fest mintegy hatszáz személyt képes befogadni, ám a Transilvania sugárút fölötti felüljárókra vezető lépcsőkre további százak ülhetnek majd le, a képernyő számukra is élvezhető minőségben lesz látható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: