2015-06-16 17:47:11• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló június 22-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Június 19-től a Grand Mall Cinemában


Agymanók (Inside Out) - A tinédzserkor gyakran döcögős és akadályokkal teli. Nincs ez másként a fiatal lány, Riley esetében sem, akinek csendes, kertvárosi élete a feje tetejére áll, amikor édesapja a nyüzsgő San Franciscóban kap munkát. Mint mindannyiunkat, Riley-t is az érzelmei vezérlik - ők Derű, Bánat, Harag, Majré, Undor. Az érzelmek a Riley agyában található Központban laknak, mindennapi munkájuk során pedig azon dolgoznak, hogy a lányt átvezessék a mindennapok kihívásain. Ahogy Riley az érzelmeivel küzdve próbálja megszokni San Franciscót, a Központban kitör a káosz. Bár Derű, Riley elsőszámú és legfontosasbb érzelme megpróbálja a dolgok pozitív oldalát láttatni, összetűzésbe kerül a többi érzelemmel, akik másként vélekednek arról, hogyan kell viselkedni egy új városban, egy új otthonban és egy új iskolában.

Insidious - Gonosz lélek (Insidious: Chapter 3) - A démonok köztünk élnek. A félelmeinkből táplálkoznak, a titkaink tartják őket a közelünkben. A régi szorongások testet öltenek és visszatérnek: a Lambert család - melynek tagjai az Insidious - A gonosz háza című sikerhorrorban mindent elkövettek, hogy elvágják azokat a kötelékeket, melyek nem eresztették őket a szellemvilág közeléből. Ez a film a múltjukat mutatja meg. Ám nem ők a film hősei, hanem azok a kísértetvadászok, akik segíteni próbáltak rajtuk. A látó Elise Rainer és segítői, Specs és Tucker újra színre lépnek, és egy megszállott kamaszlánynak próbálnak segíteni. De ehhez át kell merészkedniük a túloldalra.

Ex Machina - Caleb 24 éves, és programozó a világ legnagyobb internetes cégénél. Megnyer egy versenyt, amelynek díja, hogy egy hetet tölthet egy privát hegyi nyaralóban, amely Nathannek, a cég vezérigazgatójának tulajdona. Ám amikor Caleb megérkezik a mindentől távol eső luxusházba, rájön, hogy tulajdonképpen egy különös és lenyűgöző kísérletben kell részt vennie: kapcsolatba kell lépnie a világ első igazi mesterséges intelligenciájával, amely egy gyönyörű robotlány testében lakik.

 

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György Színtársulat júniusi műsorterve

 

25-én, csütörtökön 19:00 órakor - ÉVADZÁRÓ GÁLA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem


Filharmónia


Június 18-án 18.30 órai kezdetel tartják az idei zenei évadot lezáró nagykoncertet a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében. A koncert témája ezúttal a humor a zenében lesz. Vezényel Ladislau Rooth, a koncert szólistája pedig Nicoleta Colcear szopránénekesnő lesz.


Kiállítás


Kedden 16 órai kezdettel a Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában nyílt az idei közös szatmári és téglási (Magyarország) évzáró kiállítás, amelyben festmények és grafikák láthatók. Részletek itt.

A polgármesteri hivatal előterében a Kolozsvári Képzőművészek Egyesület tagjainak munkáiból állítottak össze kiállítást: Manole Ciui, Eva Dolha, Gabriela Dan, Mihail Gagea, Larisa Onis, Octavian Popescu, Luminita Rusu, Ionica Todea, Cornel Vana és Cornelia Vidrascu alkotásai láthatók.


Évzáró és jótáékonysági bál a Kölcseyben


A program szerint június 19-én, pénteken délután 18.00 órakor kezdődik az évzáró, amikor a diákok átvehetik diplomáikat. Ezt a diákgála követi, amelyek a fiatalok egyedül vagy akár csoportosan léphetnek fel, de akár az egész osztály bemutathatja, amivel készült. Mindennek végeztével kezdődik aztán a jótékonysági Kölcsey-bál.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: