2016-06-15 11:41:00• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló június 20-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Szenilla nyomában (Finding Dory) - A Disney-Pixar egyik legjobban várt animációs filmje a nagy sikerű Némó nyomában folytatása. Az aranyhal-memóriájú kék halacska elindul, hogy válaszokat találjon a múltjával kapcsolatos kérdésekre. Kicsoda ő? Kik a szülei? Miért nem emlékszik semmire? És vajon hol tanult meg ámbrásul? Útja során barátai Marlin és Némó is elkísérik.

 

 

Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2) - A négy lovas (Jesse Eisenberg, Woody Harrelson, Dave Franco, Lizzy Caplan), valamint az előző részben rendőrnyomozóként feltűnő, titokzatos és karizmatikus Dylan (Mark Ruffalo) ismét feladja a közönségnek a leckét, miközben tovább feszegetik a színpadi illúziókeltés határait, és bejárják az egész földtekét.
Egy évvel azután, hogy lóvá tették az FBI-t, és elnyerték a tömegek csodálatát Robin Hoodot idéző nagyszabású mutatványaikkal, az illuzionisták új előadással rukkolnak elő, azt remélve, hogy felfedhetik egy számítógépes guru piszkos üzelmeit.

Látványos eltűnésük mögött ugyanis nem más áll, mint Walter Mabry (Daniel Radcliffe), a zseniális informatikus, aki erőszakkal ráveszi a Lovasokat, hogy egy minden eddiginél veszélyesebb trükköt mutassanak be. Nincs más választásuk, mint végrehajtani egy utolsó, példátlanul nehéz mutatványt, hogy tisztára moshassák a nevüket, és leleplezhessék a háttérben álló géniuszt.




Harag György Társulat


15-én, szerdán, 15:00 órakor - VILMOS ÉS KORMOS - MusiC'at Caffe & Pub - zártkörű előadás

18:00 órakor - TÓTÉK - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - Kölcsey Ferenc-bérlet

25-én, szombaton, 18:00 órakor - ÜNNEPI ÉVADZÁRÓ GÁLA - szatmárnémeti Szakszervezetek Művelődési Háza, nagyterem - bérletszünet

29-én, szerdán, 20:00 órakor - VILMOS ÉS KORMOS - MusiC'at Caffe & Pub - bérletszünet


Filharmónia


Csütörtökön, június 16-án 18.30-tól tartják a Dinu Lipatti Filharmónia koncerttermében az Évadzáró Hangversenyt. A filharmónia zenekarát Robert Houlihan ír karmester vezeti majd, a koncert szólistája pedig Gyenge Tibor magyarországi hegedűművész lesz.


Kiállítás


Csütörtökön, május 19-én 16 órakor nyílt meg Haller Valentina (grafika), Illyés Sándor (festészet) és Rátz Izabella (papercut) képzőművészeti kiállítása a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában.

Csütörtökön, június 16-án 16 órai kezdettel nyílik kiállítás Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalában, amelyen Baráth Csaba Attila szatmári képzőművész alkotásait tekinthetjük meg. A kiállítás apropója Baráth 50. születésnapja.


Fan Fest - nézd az EB-meccseket az új városközpontban


A fejlettebb futballkultúrával rendelkező országokban a Fan Fest már egy jól bevett szokás. Nálunk viszont újdonságnak számít! Lényege, hogy az Október 25. téren, közismertebb nevén az új központban felállítanak egy hatalmas, 4×6 méteres kivetítőt, eléje pedig padokat helyeznek ki. A szervezők számításai szerint a Fan Fest mintegy hatszáz személyt képes befogadni, ám a Transilvania sugárút fölötti felüljárókra vezető lépcsőkre további százak ülhetnek majd le, a képernyő számukra is élvezhető minőségben lesz látható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: