2016-06-07 16:16:46• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló június 13-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Warcraft: A kezdetek (Warcraft) - Azeroth eddig békés birodalma a háború szélére sodródik, civilizációjuk egy félelmetes megszálló fajjal néz szembe: ork harcosok menekülnek haldokló országukból, hogy új hazát foglaljanak maguknak. Amikor megnyílik egy átjáró a két világ között, az egyik seregre a pusztítás vár, a másikra a pusztulás. A szemben álló felek közül két hős összeütközése fogja eldönteni a családjuk, népük, hazájuk sorsát. Így kezdődik a látványos eposz a hatalomról és áldozatról, amelyben a háborúnak sok arca van, és mindenki harcol valamiért. Június 10-től a moziban.

Tini Nindzsa Teknőcök: Elő az árnyékból (Teenage Mutant Ninja Turtles: Out of the Shadows) - Michelangelo, Donatello, Leonardo és Raphael nyáron visszatérnek a mozikba, hogy még nagyobb és még ádázabb gonosztevőkkel vegyék fel a harcot April O'Neil (Megan Fox), Vern Fenwick (Will Arnett) és egy újonc, a hokimaszkos igazságosztó, Casey Jones (Stephen Amell) oldalán. Miután Zúzó, a szupergonosz megszökik az őrizetből, összeáll Baxter Stockmannel, az őrült tudóssal, és két tökkelütött segéddel, Beboppal és Rocksteadyvel, hogy megvalósítsák a világuralomra törő ördögi tervet. Miközben a teknőcök Zúzóval és új csapatával küzdenek, egyszer csak szembe találják magukat egy még nagyobb gonosszal, akinek hasonlók a szándékai: a hírhedt Kranggal.

Pénzes cápa (Money Monster) - A tévében ő a sztár: sármos, lehengerlő és mindent tud. Lee Gates (George Clooney) ráadásul pénzügyi guru is: bennfentes információk szivárogtatásával vált a Wall Street hősévé. De néha téved. Kyle (Jack O'Connell) egy rossz tippje következtében csődbe ment, és végső kétségbeesésében túszul ejti a műsorvezetőt. Méghozzá élő, egyenes adásban, és vele tartja foglyul a stúdió teljes személyzetét. Azzal fenyeget, hogy ha a tőzsdei munkanap végére nem megy fel a részvénye ára 24 és fél ponttal, akkor végez Lee-vel. Egyre többen nézik a műsort, és mindazok, akik izgatottan várják, hogy vajon tényleg a kamera előtt kell-e majd meghalnia a képernyő kedvencének, néhány üzleti titok lelepleződését is figyelemmel kísérhetik.


Harag György Társulat


8-án, szerdán, 18:00 órakor - MÁGNÁS MISKA - Kulturális Központ, Tasnád - Nóti Károly bérlet

10-én, pénteken, 18:00 órakor - RONCSDERBY - Szatmárnémeti Északi Színház, Ács Alajos Játékszín - bérletszünet

12-én, vasárnap, 9:00 órakor - NÉGYSZÖGLETŰ KEREK ERDŐ - szatmárnémeti Szakszervezetevák Művelődési Háza, nagyterem - Szigligeti Ede-bérlet

11:30 órakor - NÉGYSZÖGLETŰ KEREK ERDŐ - szatmárnémeti Szakszervezetevák Művelődési Háza, nagyterem - Arany János-bérlet

15-én, szerdán, 15:00 órakor - VILMOS ÉS KORMOS - MusiC'at Caffe & Pub - zártkörű előadás

18:00 órakor - TÓTÉK - szatmárnémeti Szakszervezetevák Művelődési Háza, nagyterem - Kölcsey Ferenc-bérlet

25-én, szombaton, 18:00 órakor - ÜNNEPI ÉVADZÁRÓ GÁLA - szatmárnémeti Szakszervezetevák Művelődési Háza, nagyterem - bérletszünet

29-én, szerdán, 20:00 órakor - VILMOS ÉS KORMOS - MusiC'at Caffe & Pub - bérletszünet

Filharmónia


Csütörtökön, június 9-én 18.30-tól a Dinu Lipatti Filharmóniában a komolyzene gyöngyszemei csendülnek majd fel a filharmónia szimfónikusainak előadásában. Vezényel: Franz Lamprecht.


Kiállítás


A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériájában kolozsvári képzőművészek alkotásai láthatók. A kiállítók: Mihaela Barbos, Bokor Ernest, Maria Cristea, Manole Ciui, Eva Dolha, Ionel Federica, Mihail Gagea, Maria Muresan, Rodica Mileas, Octavian Popescu, Dorina Pop, Sofia Petrus, Laura Potop, Luminita Rusu, Monica Romanca, Tudor Schimbischi, Soos Emese, Simion Margit, Vana Cornel, Cornelia Vidrascu, Varga Stela.

Csütörtökön, május 19-én 16 órakor nyílt meg Haller Valentina (grafika), Illyés Sándor (festészet) és Rátz Izabella (papercut) képzőművészeti kiállítása a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában.

A Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén, a Vécsey-házban az Aurel Popp Zene és Képzőművészeti Líceum képzőművészet és építészet szakos diákjainak a kiállítása látható.


Dzsesszkoncert


A Bega Blues Band június 9-én, 19 órai kezdettel lép fel Szatmárnémetiben, a Várdomb (Decebal) utcában található zsinagógában. A belépés ingyenes.


Fan Fest - nézd az EB-meccseket az új városközpontban


A fejlettebb futballkultúrával rendelkező országokban a Fan Fest már egy jól bevett szokás. Nálunk viszont újdonságnak számít! Lényege, hogy az Október 25. téren, közismertebb nevén az új központban felállítanak egy hatalmas, 4×6 méteres kivetítőt, eléje pedig padokat helyeznek ki. A szervezők számításai szerint a Fan Fest mintegy hatszáz személyt képes befogadni, ám a Transilvania sugárút fölötti felüljárókra vezető lépcsőkre további százak ülhetnek majd le, a képernyő számukra is élvezhető minőségben lesz látható. Az első meccset június 10-én 22 órától játssza Franciaország és Románia.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: