2015-07-02 10:41:47• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 6-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Július 3-tól a Grand Mall Cinemában


Terminátor - Genisys - John Connor (Jason Clarke), az emberi ellenállás vezetője visszaküldi 1984-be Kyle Reese őrmestert (Jai Courtney), hogy védje meg Sarah Connort (Emilia Clarke) és oltalmazza a jövőt, ám az események váratlan fordulata töredezett idővonalat hoz létre. Reese őrmester a múlt ismeretlen változatában találja magát, ahol különös szövetségesekre talál, köztük egy új T-800-as Terminátorra, a Védelmezőre (Arnold Schwarzenegger). Veszélyes új ellenségekből sincs hiány, és szokatlan a küldetés is: helyre kell állítani a jövőt...

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Kiállítás


A Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában nyílt az idei közös szatmári és téglási (Magyarország) évzáró kiállítás, amelyben festmények és grafikák láthatók. Részletek itt.

A polgármesteri hivatal előterében a Kolozsvári Képzőművészek Egyesület tagjainak munkáiból állítottak össze kiállítást: Manole Ciui, Eva Dolha, Gabriela Dan, Mihail Gagea, Larisa Onis, Octavian Popescu, Luminita Rusu, Ionica Todea, Cornel Vana és Cornelia Vidrascu alkotásai láthatók.


Utcazene-fesztivál
Szatmárnémetiben


"Képzeld el: egy szatmári rendezvényen ülsz a fűben, vagy babzsák-fotelben, iszod a fröccsöt, szól a zene, jó a társaság, nincs miccsfüst, nincs zsibvásár. Remek zenekarok játszanak, a színpadon dzsessz, az utcasarkon blues, világzene és funky szól délutántól napestig. Tarts velünk te is, együtt megzenésítjük Szatmárt!" - ezzel a felhívással csábítják a zenerajongókat az Utcazene Fesztivál szervezői, amely július 3-5 között immár második ízben lesz megszervezve Szatmárnémetiben.


Adj Isten Szatmárban a Szamosfeszten


Július 3-5-én tartják a népszerű fesztivált - fellép Deák Bill Gyula, a Rockajam és a Muzsikás együttes is. Részletek itt.


Születésnapi partyt tart július 4-én az Aquastar


Sok-sok vetélkedő, rengeteg nyeremény és meglepetés kicsiknek és nagyoknak, beach-parti, lézershow, habparti - július első hétvégéjén emlékezetes bulira készül az Aquastar! Részletek és pontos program itt!

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: