2014-07-22 12:47:24• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 28-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Július 25-től a Grand Mall Cinemában


Herkules - A Dwayne Johnson főszereplésével forgatott akció-kalandfilm a mitikus hős történetét dolgozza fel, részben Steven Moore képregényéből építkezve. Herkules egy zsoldoshadsereg élén elindul, hogy véget vessen a Trákiában dúló véres polgárháborúnak. Félistenként földöntúli ereje segíti a harcban, azonban nem vetkőzheti le emberségét, amely egész életében kísérti. A legendás hérosznak útja során mitikus lényekkel is meg kell küzdenie.

Herkules - jelenet a filmből

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Fontos: a Grand Mall nyári akciójának keretében hétfőtől péntekig a nap első két vetítésére a belépőjegy csak 8 lejbe kerül.

Kiállítás


A Képzőművészeti Múzeumban június 17-én kiállítás nyílt és előreláthatóan három hétig tart nyitva a magyarországon élő, de szatmári gyökerekkel rendelkező Makó András festőművész alkotásaiból nyílt tárlat.

 

Csütörtökön, július 17-én 16 órai kezdettel ünnepi körülmények között nyitották meg a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előterében négy szatmári alkotó festménykiállítását. A kiállító művészek: Baráth Csaba Attila, Dan George, Gergely Csaba és Tillinger István. A tárlat elsősorban olajfestményeket, főleg tájképeket, csendéleteket és portrékat tartalmaz. Részletek itt.

 

Kedden 16 órakor nyílt meg a vámfalui fotós, Alexandru Feher kiállítása a Képzőművészeti Múzeum első emeleti kiállítótermeiben. A tárlat 150 olyan fotót tartalmaz, amelynek egy része a prágai Román Kulturális Intézetben is be voltak mutatva. További információk itt.


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is fergeteges bulit tartanak a Revelben. Szombat este irány a szatmári magyar fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: