2016-07-05 11:42:59• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló július 11-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Központi hírszerzés (Central Intelligence) - A gimnáziumi osztály egykor halálra szekált lúzere halálos CIA ügynökként bukkan fel a gimnáziumi évfolyam-találkozón. Mi több, azt állítja, hogy egy szigorúan titkos ügyön dolgozik és segítséget kér a suli egykori nagymenőjétől, aki mára a régi szép időket visszasíró könyvelővé szürkült.

Ám mire a megfontolt aktakukac rájön, mibe is rángatták bele, már túl késő kiszállni, és az egyre kiszámíthatatlanabb új barát egyre mélyebbre rántja a lövöldözések, konspirációk és kémkedések világába, ahol mindketten bármikor kinyiffanhatnak, méghozzá számtalan különböző módon.


Kiállítás


Június 30-án, 16 órakor nyílt meg a Nyári Fesztivál a Szatmári Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai: Gergely Csaba, Tillinger Stefan, Keresztesi Monica, Cherecheș Alexandra, Belánszky Demkó Beáta, Rusu Luminița, Sălăjan Cătălin, Moldovan Cristina, Ardelean Anton, Guga Margareta, Bordaș Vasile, Moldovan Brândușa, Estan Ecaterina, Foris Ecaterina, Băbuț Dorica, Martincă Oana, Rátz Izabella, Bokor Károly, Haller Valentina, Ruștiuc Mircea, Kohán Angéla, Dragoș Vasile.

Június 16-án 16 órai kezdettel nyílt újabb kiállítás Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalában, amelyen Baráth Csaba Attila szatmári képzőművész alkotásait tekinthetjük meg. A kiállítás apropója Baráth 50. születésnapja. Részletek itt.


Dog Day - Rendhagyó kutyás nap július 9-én


Az Alpha K9 és több szatmári kisállattartással kapcsolatos vállalkozás és non profit szervezetek együttműködése révén július 9-én, 11 órai kezdettel, Dog Day címmel egy újszerű kutyás rendezvényt tartanak Szatmárnémetiben, a Strand utca 4. szám alatt. Részletek itt.


Favágóverseny Szatmárnémetiben


Az Agropataki a Husqvarnával partnerségben július 9-én, szombaton, 17 és 22 óra között először szervezi meg Szatmárnémetiben, az új főtéren a Husqvarna TIMBERKING CONTEST professzionális láncfűrészes favágóversenyt. Részletek itt.


Nézd az EB meccseit a Fan Festen!


Hatalmas Led-kivetítőn láthatod a franciaországi foci-eb mérkőzéseit az új főtéren. Az elődöntők szerdán és csütörtökön 22 órától, a döntő pedig vasárnap 22 órától lesz!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: