2015-12-29 13:00:00• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló január 4-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Január 1-jétől a Grand Mall Cinemában


Creed - Apolló fia (Creed) - Adonis Johnson (Michael B. Jordan) sosem ismerte legendás apját, a nehézsúlyú világbajnok Apollo Creed-et, aki még azelőtt elhunyt, hogy ő megszületett volna. Ettől még nem kérdéses, hogy a boksz a vérében van, ezért Adonis Philadelphiába, apja és Rocky összecsapásának helyszínére megy. A srác felkeresi a legendás bokszolót, és arra kéri, legyen az edzője. Rocky Balboa (Sylvester Stallone) meglátja benne az erőt és az elhivatottságot, és szárnyai alá veszi a tehetséget, de az egykori bajnoknak egy olyan „ellenféllel" is meg kell küzdenie, ami sokkal halálosabb veszéllyel fenyegeti, mint bárki a szorítóban.

Holtpont (Point Break) - Néhány rendkívül szokatlan bűntényt követően a fiatal FBI-ügynök, Johnny Utah (Luke Bracey), beépül egy csapat adrenalinfüggő élsportoló közé. A férfi életét kockáztatva próbálja bebizonyítani, hogy az elképesztő bűnesetek mögött a karizmatikus Bodhi (Edgar Ramirez) és őrült bandája áll.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Színház


A Harag György Társulat decemberi műsorterve:

- 30-án, szerdán, 19:00 órakor - MÁGNÁS MISKA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem, bemutató - bérletszünet

- 31-én, csütörtökön, 18:00 órakor - MÁGNÁS MISKA - Szakszervezetek Művelődési Háza, Szatmárnémeti, nagyterem - szilveszteri előadás - bérletszünet


Kiállítás


A Pho-T0ne kiállítássorozatban, az Old Place-ben ez alkalommal Ciprian Jula mutatja be az Olaszországban készített fotóit a "Bella Italia" című tárlatában.

A Szatmár Megyei Múzeum képzőművészeti részlegén Z. Erdei Anna grafikusművész és Zagyva László szobrászművész közös tárlata. Részletek itt.

A Szatmár Megyei Tanács képzőművészeti galériájában látható a Téli Szalon címet viselő tárlat, amelyen a Szatmári Képzőművészek Egyesületének számos tagja mutatja meg legfrissebb munkáit. Részletek itt.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal galériájában festészeti és szobrászati kiállítás látható. Részletek itt.


Szilveszteri buli az új főtéren


A program 21.30-kor kezdődik majd. A közönséget szatmári lemezlovasok fogják bemelegíteni, majd a Csillag születik-győztes Tabáni István fog koncertezni. Őt a román rapper, Puya koncertje  követi.

Idén december 1-jén elmaradt, azonban szilveszterkor azt a tűzijátékot is bepótolják majd a programszervezők - természetesen a hagyományoknak megfelelően éjfélkor kezdik majd fellőni az égbe a rakétákat.


Lazíts a szilveszteri buli után az Aquastarban


Kezdd az új évet egy felejthetetlen, pihentető éjszakai fürdőzéssel! Az Aquastar Élmény- és Gyógyfürdőben január 2-án, azaz szombaton este a szokásos, különleges hangulatú éjszakai lubickolással pihenheted ki a szilveszteri buli fáradalmait - sőt, akár az azt követő fejfájást is! Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: