2016-12-13 14:35:56• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló december 19-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában

 


 

Hivatali karácsony (Office Christmas Party) - Év végére, mikor tele a hócipő, a legtutibb terápia egy fergeteges karácsonyi buli, ahol ki lehet ereszteni minden felgyülemlett gőzt. És kivel mással osztozhatna az ember örömében és részegségében ezen a csodás és szeretettel teli ünnepen, mint a vele gályázó kollégákkal...

Clayt (T.J. Miller) imádják a beosztottai, és már alig várják, hogy az ünnepi szezon kellős közepén egy zúzós partyban együtt pöröghessenek a főnökkel. Csak egy a bibi, hogy Clay nővére, nem mellesleg a cég feje, Carol (Jennifer Aniston) épp arra készül, hogy még karácsony előtt felszámolja a nem túl nyereséges üzletágat.

Mikor a cég beosztottjai épp lemondanának nem csak az állásukról, de a tojáslikőrben dúskáló buliról is, akkor feltűnik a színen egy potenciális nagybefektető, Walter (Courtney B. Vance). Clay mindenáron meg akarja nyerni a pénzes üzletembert, hogy megmentse a cég becsületét, és kedvenc alkalmazottai állását is. Kapva kap az alkalmon, és a jófej műszaki igazgatóval (Jason Bateman) minden idők legfergetegesebb buliját hozzák össze, ahol senki és semmi nem szab határt: folyik az alkohol, fogynak a füves cigik, lángra gyúlnak a karácsonyfák, és a szexre kiéhezett kollégák testközelből élvezhetik egymás társaságát. A vad partyra természetesen Walter is meghívást kap. De vajon bírja a tempót ezzel az őrült brigáddal? Ho-Ho-Hogy a francba ne!

Underworld - Vérözön (Underworld: Blood Wars) - A vámpírok és vérfarkasok háborúja talán sosem ér véget. De hozhat még néhány váratlan fordulatot. Selene (Kate Beckinsale) egyszerre próbálja túlélni a lycan klánok brutális támadásait és az őt eláruló vámpírok ostromát.
Kevesen állnak az ő oldalán, de azt a néhány férfit most arról próbálja meggyőzni, hogy békét kell teremteniük - még akkor is, ha nem értenek semmi máshoz, mint a háborúhoz, és akkor is, ha az csak egy módon születhet meg: a végső, legnagyobb áldozat kell hozzá.


Filharmónia


Ünnepi karácsonyi koncertet tartanak december 15-én 18.30 órai kezdettel a Dinu Lipatti Filharmóniában. A zenekart vezényelni Franz Laprecht, a filharmónia állandó karmestere fogja, az est szólistája Stanca Manoleanu szopránénekesnő lesz.

Kiállítás


A Szatmári Képzőművészek Egyesülete szervezésében csütörtökön, 2016. december 8-án, 16 órakor nyílt meg a Téli Szalon nevet viselő képzőművészeti kiállítás, amelynek helyszíne a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal Képzőművészeti Galériája. Kiállítanak az egyesület tagjai.

Nyíri Zoltán festőművész alkotásaiból látható kiálítás az új városközpontban található Képzőművészeti Galériában.


Történelmi előadás


Ferenc József császár és király uralkodásáról tartanak előadást 2016. december 15-én, 17 órakor a szatmárnémeti RMDSZ székházában (M. Viteazu / Rákóczi u. 10 sz.). Az esemény szervezője a Szent István Kör. Részletek itt.

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: