2016-12-06 13:16:12• hírek • Szatmár.ro

Szívből adunk - szeretettel

A Be Active Egyesület jótékonysági műsort szervez december 7-én 19 órai kezdettel.

Harmadik éve szervez jótékonysági előadást a szatmárnémeti Be Active Egyesület a polgármesteri hivatal és a G. M. Zamfirescu Művelődési Központ támogatásával. A helyszín idén a Szakszervezetek Művelődési Házának nagyterme lesz, a dátum pedig december 7. Az előadás 19 órakor veszi kezdetét, a belépő pedig 15 lejbe, illetve további egy kilogramm tartós élelembe fog kerülni.

Az előadásban színpadra lép majd a szatmárnémeti Elvis Band, illetve az XXL Band. Mellettük táncosok produkciója teszi majd színesebbé a programot. Már biztos, hogy színpadra lépnek majd a Passion4Salsa, a Royal Dance illetve a Crazy Dancers táncosai. Azt már most is biztosra mondhatjuk, hogy tánc szempontból mindelféle stílus képviselteti magát a rendezvényen.

A szervezőktől azt is megtudtuk, hogy az előadás részeként a Canticum kórus is egy karácsonyi koncerttel fog fellépni. Az esemény keretében egy kisebb kiállítást is szerveznek, amelyen 100 lejes egységáron lehet majd gyermekek rajzait megvásárolni - az ebből befolyt összeg is jótékony célra lesz felhasználva.

A jótékonysági előadáson befolyó összeget a már hét operáción átesett nagykárolyi Tasi Dominik és családja megsegítésére fordítják, az élelmiszerekből pedig szatmárnémeti és nagykárolyi rászorulók karácsonyát teszik majd szebbé.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: