2014-07-29 15:41:41• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló augusztus 4-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Augusztus 1-től a Grand Mall Cinemában


Lucy - Az író-rendező Luc Besson a mozitörténet legkeményebb, legemlékezetesebb női akcióhőseit teremtette meg, elég csak a Nikitára, a Leon, a profira, vagy Az ötödik elemre gondolnunk. Besson ezúttal Scarlett Johanssont rendezi Lucy szerepében ebben az új akcióthrillerben. Lucy véletlenül egy sötét üzletbe keveredik, de szembeszáll azokkal, akik foglyul ejtették, és könyörtelen harcossá válik, aki meghaladja az emberi logikát.

Lucy - Scarlett Johansson

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.

Fontos: a Grand Mall nyári akciójának keretében hétfőtől péntekig a nap első két vetítésére a belépőjegy csak 8 lejbe kerül.


Kiállítás


A Képzőművészeti Múzeumban június 17-én kiállítás nyílt és előreláthatóan három hétig tart nyitva a magyarországon élő, de szatmári gyökerekkel rendelkező Makó András festőművész alkotásaiból nyílt tárlat.

Csütörtökön, július 17-én 16 órai kezdettel ünnepi körülmények között nyitották meg a Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előterében négy szatmári alkotó festménykiállítását. A kiállító művészek: Baráth Csaba Attila, Dan George, Gergely Csaba és Tillinger István. A tárlat elsősorban olajfestményeket, főleg tájképeket, csendéleteket és portrékat tartalmaz. Részletek itt.

Kedden 16 órakor nyílt meg a vámfalui fotós, Alexandru Feher kiállítása a Képzőművészeti Múzeum első emeleti kiállítótermeiben. A tárlat 150 olyan fotót tartalmaz, amelynek egy része a prágai Román Kulturális Intézetben is be voltak mutatva. További információk itt.

Augusztus 2-án mountain bike verseny lesz Szatmárhegyen


A Pro Racers sportklub kerékpárversenyt szervez kezdőknek és haladóknak augusztus 2-án. A Szatmárhegyi XCO Cross megyénk első XCO (Olimpiai Cross Country) versenye lesz, amelyet a hegyi kerékpározás kezdő és tapasztalt művelői és kedvelői számára szerveznek meg. A verseny színhelye természetesen Szatmárhegy lesz, a Meddes (Medisa) irányába vezető úttól jobbra találhatő erdő és környéke. További információk itt.


Buli a Revel Klubban


Ezen a hétvégén is fergeteges bulit tartanak a Revelben. Szombat este irány a szatmári magyar fiatalok egyik kedvenc szórakozóhelye!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: