2016-07-26 12:47:44• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló augusztus 1-jéig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Az Ankora Cinemában


Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond): A Gene Roddenberry átal kreált és J.J. Abrams által 2009-ben újraindított, világszerte népszerű Star Trek sorozat várva várt új része Justin Lin (Halálos iramban sorozat) rendezésében tárja elénk az Enterprise űrhajó és elszánt legénysége újabb nagyszabású útját. A Mindenen túl kalandja során ez Enterprise az űr felfedezetlen zugaiba merészkedik, ahol egy új, titokzatos ellenséggel találkoznak, és ez a találkozás komoly próbára teszi a legénységet, és mindazt, amit a Föderáció jelent.

Skiptrace: A Skiptrace főhőse Bennie Chan, egy hongkongi nyomozó, aki már vagy egy évtizede próbálja elkapni az egyik leghírhedtebb keresztapát, Victor Wongot. Amikor a főhős keresztlánya zűrbe keveredik a bűnszövetkezettel, akkor Bennie előveszi azt az amerikai szerencsejátékost, aki miatt a lány bajba keveredett. Chan mellett a másik főszereplő Johnny Knoxville, de a filmben még Bingbing Fan is kiemelt szerepet játszik.


Kiállítás


Június 30-án, 16 órakor nyílt meg a Nyári Fesztivál a Szatmári Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai: Gergely Csaba, Tillinger Stefan, Keresztesi Monica, Cherecheș Alexandra, Belánszky Demkó Beáta, Rusu Luminița, Sălăjan Cătălin, Moldovan Cristina, Ardelean Anton, Guga Margareta, Bordaș Vasile, Moldovan Brândușa, Estan Ecaterina, Foris Ecaterina, Băbuț Dorica, Martincă Oana, Rátz Izabella, Bokor Károly, Haller Valentina, Ruștiuc Mircea, Kohán Angéla, Dragoș Vasile.

Június 16-án 16 órai kezdettel nyílt újabb kiállítás Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatalában, amelyen Baráth Csaba Attila szatmári képzőművész alkotásait tekinthetjük meg. A kiállítás apropója Baráth 50. születésnapja. Részletek itt.


Visszatér Szatmárnémetibe Lucian Nagy és a Balkumba Tribe


Csütörtökön 21 órától az új főtér rendezvénygödrében, eső esetében a zsinagógában koncerteznek. Részletek itt.


Július 29-én Szatmárnémetibe érkezik a TIFF-karaván


A tavalyi debütálást követően visszatér Szatmrnémetibe, ezáltal egy újabb országos rendezvénynek teremtve hagyományt, a TIFF Karaván. A megszokott helyszínen, a Coposu sétányon tekinthetők meg három egymást követő estén a kiválasztott filmek 2016. Július 29-31-én. A szervezők most is egy hatalmas vetítővásznat és háromszáz széket állítanak fel, de most is készülnek B-tervvel, hiszen rossz idő esetén sem maradhatnak a filmkedvelők kulturális betevő nélkül. A Szakszervezetek Művelődési Háza szolgál helyszínül például eső esetén. Természetesen mindkét esetben a filmek megtekintése ingyenes. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: