2015-08-11 11:59:37• hírek • Szatmár.ro

Heti programajánló augusztus 17-ig

Nézz bele programajánlónkba - bízunk benne, hogy te is találsz benne neked való programot!

Augusztus 14-től a Grand Mall Cinemában


Papírvárosok (Paper Towns) - Ki nem volt még szerelmes a szomszéd lányba? Quentin (Nat Wolff) óvodás kora óta odavan a környékükön lakó csajért, és természetesnek veszi, hogy ő tudomást sem vesz róla. Ezért lepődik meg igazán, amikor Margo (Cara Delevingne) egy éjjel bemászik a szobájába - méghozzá teljes nindzsa felszerelésben. Q és M együtt vág neki az éjszakának, hogy bosszút álljanak mindazokon, akik bántották őket. Nyomukban kompromittáló fényképek, vazelinnel bekent kilincsek és leborotvált szemöldökök maradnak. Valamint mindenütt egy nagy, falra festett M betű. Ezzel az éjszakával kezdődik egy gimis srác életének legnagyobb kalandja. Sok izgalom, félelem, váratlan tapasztalat és nagy öröm fér bele a történetbe: az átlagos fiú próbál megszokni, megszeretni majd megmenteni egy nagyon különleges lányt.

Mélyütés (Southpaw) - Az Antoine Fuqua rendezésében készülő Mélyütés (Southpaw) középpontjában Billy Hope váltósúlyú bokszbajnok áll, aki egy személyes tragédia miatt mindenét elveszti, és a semmiből kell újra felküzdenie magát a csúcsra.

Több infó a filmekkel kapcsolatban, trailerek és kezdési időpontok a Grand Mall honlapján vagy ide kattintva.


Koncert


Szabadtéri koncertet adnak Szatmárnémeti új főterén a filharmonikusok. A koncert augusztus 13-án 20 órától lesz és komolyzenei gyöngyszemek hangzanak majd el. A zenekart Franz Lamprecht fogja vezényelni.


Kiállítás


Képzőművészeti kiállítás látható a Szatmár Megyei Tanács Képzőművészeti Galériájában. Kiállítanak: Bordaş Vasile, Buze Corina és Mák Zsolt, a Szatmári Képzőművészek Egyesületének tagjai.

A Szatmárnémeti Polgármesteri Hivatal előcsarnokában a Kolozsvári Képzőművészek Egyesületének tagjai állítottak össze kiállítást munkáikból: Manole Ciui, Eva Dolha, Gabriela Dan, Mihail Gagea, Larisa Onis, Octavian Popescu, Luminita Rusu, Ionica Todea, Cornel Vana és Cornelia Vidrascu alkotásai láthatók.


Kiemelt esemény: Szőlő- és Borfesztivál Krasznabélteken


A Krasznabélteki Szőlő- és Borfesztivált idén augusztus 22-23-án tartják, a szőlők és nemes borok mellett pedig igen komoly szórakoztató program várja majd a helyieket, illetve a településre kilátogatókat. Részletek itt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: