2015-05-25 17:42:05• hírek • Szatmár.ro

Ilyen durva jégverést még nem láttunk!

A Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége sárga viharjelzést jelentett be kevéssel az ítéletidő előtt, de ilyen pusztító jégesőre senki nem számított. Van olvasónk, aki ökölnyi jégdarabot is látott. A jégeső autókat rongált meg, fákat kopaszított meg, a régi városközpont egy részében pedig kisebb árvíz lett.

Durva jégeső verte el hétfőn délután Szatmárnémetit. A Sürgősségi Helyzetek Felügyelősége szerint főleg Szatmárnémeti központi részén pusztított a jég. A Kárpátok lakónegyedben egy tömbházlakás egyik ablakát betörte egy nagyobb jégdarag. Számtalan autó festése rongálódott meg, a régi városközpontban a Divatház környékén és a színház utcájának egy részén igazi árvíz volt.

A kispiac környékén hólapáttal álltak neki a környéken lakók, hogy eltakarítsák az úttesten összegyűlt jeget, ami miatt a csatorna sem tudta elnyelni az esővizet. A kiskertekben valószínűleg kevés gyümölcsfa maradt épen. "Szőlőtermés se nagyon lesz az idén az udvarban" - mondta egy jeget seperő férfi a Kinizsi (Ioan Slavici) utcában.

Továbbra is várjuk olvasóink fotóit, videóit, pár soros beszámolóit a jégesőről, annak pusztításáról. Kicsit lentebb már van is egy remek olvasói felvétel!







Tomi Rasmus fotója:

Csík M. Balázs fotója:



Hetzke Gábor fotója a Károlyi-útról:



Mészáros Gergely fotója a 14-es lakótelepről:



Tempfli István fotója:

Tempfli István fotója

Még több olvasóinktól kapott fotóért kattints ide!

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: