2013-01-17 09:59:27• hírek • Blikk.hu

Hernádi Judit a lányával énekel a Voice-ban 500 ezerért

Ez aztán a fordulat! A TV2-n tér vissza a kereskedelmi műsorok világába Hernádi Judit.

A Heti hetes nemrég kilépett sztárja, úgy tudjuk, félmillió forintért - közel 7500 lejért - szerepel majd a Voice színpadán, a TV2 énekes tehetségkutatójában ráadásul lányával, Tarján Zsófia Rebekával énekel duettet. Hernádi fellépése hatalmas meglepetés, ezért szerette volna a TV2, hogy az is maradjon az utolsó pillanatig.

A színésznő tavaly nyáron tizenhárom év után otthagyta a korábban szinte az otthonának számító RTL Klubot, a kereskedelmi csatorna csapatát, főleg a Heti hetes alapembereként erősítette, de a Csillag Születik zsűritagjaként is számítottak rá. Júliusban úgy döntött, a korábban a képernyőről levett, majd a leánycsatornán újrainduló politikai show-műsorban már nem szeretne szerepet vállalni, és hiába suttogták, hogy vár rá egy újabb feladat a csatornánál, ő elköszönt az RTL Klubtól.

- Van olyan, hogy az ember úgy érzi, ennyi volt. Amikor úgy nézett ki, vége a műsornak, akkor ezt a lelkemben elintéztem - nyilatkozta akkor, és szavaiból úgy tűnt, a Jászai Mari-díjas színésznő jó időre fel is hagy a tévézéssel. Erre utalt az is, hogy októberben kivágatta lányát, Zsófiát az X-Faktor műsorából. A korábban még a Cenobite nevű death metál-zenekarban, most a Honeybeast nevű poposabb dalokat játszó banda frontembereként éneklő sztárcsemete eljutott a táborszintig, mégsem mutatták a tévében.

A cikk folytatásáért kattints ide!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: