2015-09-01 10:31:31• hírek • Blikk.hu

Helyrehozta zátonyra futott házasságát Lilu

Egy roppant szexi képpel kápráztatta el hétfőn rajongóit Lilu: a negyedik iksz felé közelítő édesanyáról az Atlanti-óceán partján készült a parádés fotó.

Láthatóan kirobbanó formában van, büszke lehet a csodás alakjára, akár tíz évet is letagadhatna a korából. Ennek a kinézetnek állítólag az is az oka, hogy végre helyrebillent a belső harmóniája, hiszen újra boldog a férje, László oldalán – legalábbis ezt állítja a házaspár egy neve elhallgatását kérő közeli ismerőse.

– Lilu sokat küzdött azért, hogy rendbehozza a zátonyra futott házasságot, ebben természetesen Laci is partner volt. Kezdetben a gyerek miatt adtak maguknak még egy esélyt, aztán pedig egymásért; rájöttek, hogy képtelenek egymás nélkül folytatni. Most már kijelenthető, hogy túl vannak a válságon, és újra boldogan élnek közösen – nyilatkozta lapunknak az inkognitóban maradó informátor.

Januárban derült ki, hogy az RTL Klub szőke műsorvezetője és a férje, László tíz éve tartó házassága zátonyra futott, mert állítólag egy harmadik fél furakodott kettejük kapcsolatába. Lilu ekkor egy közleményben reagált a pletykákra, és türelmet kért.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: