2015-11-27 14:45:22• hírek • (x)

Házasodni készülsz? Akkor ez egy visszautasíthatatlan ajánlat!

Foglald le a nászutad a Challenge Travelnél és olcsóbban megúszod az egész lagzit!

A nagy kérdés feltevése előtt álló szerelmesek és a már eljegyzett párok, lagzira készülők számára gyakorlatilag visszautasíthatatlan a szatmárnémeti Challenge Travel legfrissebb ajánlata. Amennyiben a népszerű és kedvelt utazási irodában vásárolod meg a nászutat, személyenként legalább 500 euró értékben, akkor számos, a lakodalom megszervezéséhez elengedhetetlen szolgáltatásra kaphatsz árkedvezményt.

Ám mielőtt még a kedvezményekről esne szó, tudnod kell, hogy a Challenge Travel 101 utazásszervezővel áll közvetlen kapcsolatban, így gyakorlatilag a világ bármelyik pontjára eljuthasz a szatmári utazási iroda segítségével. Mézeshetek Dominikán, Sri Lankán vagy a Seychelle-szigeteken? Nem gond, akár már csomagolhattok is!

A Challenge Traveltől először is 20 kívánság-lampiont kapsz ajándékba. Ezek az esküvő estéjén útjukra bocsátva csodálatos látványt nyújtanak - az égbolton táncoló lámpásokkal a vágyak is az égbe emelkednek. Kedves szokás esküvőn felengedni őket a sok telesuttogott jókívánsággal, melyet a vendégek az ifjú párnak szánnak.

Szintén ajándék 30 euró, ami a következő utazásnál kedvezményként használható fel. A nászutas pár pedig budapesti indulás esetén ingyenesen egy őrzött parkolóban hagyhatja autóját és ajándék a transzfer a repülőtérig is.

Következzenek hát a kedvezmények: 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatsz a lagzira készülve a Saraflower virágboltból, 10 százalékkal olcsóbban tanulhatod be a nyitótáncot a Loga Dance Schoolban, a Foto Iris 10 százalékos kedvezménnyel készíti el a lagzifotóidat, az Anastasia Ruhaszalonban 10 százalékkal olcsóbban vásárolhatsz vagy bérelhetsz ruhát, a Party Mistral zenekar 10 százalékkal kedvezőbb áron szolgáltatja a bulin a talpalávalót valamint a profi hang- és fénytechnikát. Kell ennél több?

Válaszd ki és foglald le a nászutat a Challenge Travelnél, fizess ki 30 százalék előleget, és már kérheted is a kedvezménykuponokat!

Ismerkedj meg a Challenge Travel ajánlataival - bővebb információkért hívd a 0361-413-093-as telefonszámot, illetve keresd fel az utazási iroda székhelyét a N. Golescu utca 7. szám alatt, a Nagypiac szomszédságában!

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: