2015-04-23 21:10:12• hírek • Kocsis Zoltán

Gyilkosság Középhomoródon

fotó: voceatransilvaniei.ro
fotó: voceatransilvaniei.ro

Gyilkosság ügyében nyomoz a Szatmár Megyei Rendőrség Középhomoródon: a település egyik házában csütörtök reggel holtan találták a tulajdonost. A rendőrség csütörtök délután őrizetbe is vett egy helybéli férfit, akit az idős nő meggyilkolásával vádolnak.

Csütörtök reggel a szomszédnak lett gyanús, hogy Ana S. házának ablaka be van törve, a ház körül pedig semmi mozgás. Átment megnézni, mi lehet ennek az oka és ő találta meg a 64 éves nő holttestét.

Természetesen azonnal értesítette a rendőrséget, a kiérkező halottkém pedig megállapította, hogy a holttesten erőszakra utaló nyomok vannak. A szemtanúk kihallgatása során az is kiderült, hogy szerda este az áldozatot meglátogatta egy falubeli férfi és annak élettársa. Italozni kezdtek és az alkoholgőz ködén keresztül valamit összevesztek. A szakértők vizsgálata szerint a férfi öklével és egy éles tárggyal többször is megütötte a nőt, akit aztán sorsára hagytak.

Néhány órai vizsgálódás és nyomozás után a rendőrség őrizetbe is vett egy falubeli férfit, Dorel M.-et. A gyanúsítottat a rendőrségi kutya találta meg a közeli erdőben, miután szagmintát vett a házban.

A 43 éves férfit a rendőrség 24 órára őrizetbe vette, az ügyészség pénteken rendelheti el a előzetes letartóztatást. A vád ellene emberölés.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: