2015-05-24 14:37:44• hírek • Kocsis Zoltán

Hátborzongató gyilkosság Szatmár megyében! Megölte anyját és apját!

fotó: voceatransilvaniei.ro
fotó: voceatransilvaniei.ro

Gyöngy egy félreeső, kis falu Szatmár megyében, Krasznabéltek községben, ahol ritkán történik valami rendkívüli. Vasárnapra viszont olyasmire ébredtek lakói, amit egyhamar nem fognak elfelejteni! Marcel N. brutálisan végzett szüleivel, anyját szinte keresztre feszítette.

A brutális gyilkosságról az alig 155 lakosú kis falu ortodox papja értesült elsőként. Hajnali ötkor ugyanis zavartan, részegen és vérrel borítva kopogtatott be hozzá Marcel N.,aki egy kést szorongatva elmondva, hogy nemrég végzett szüleivel.

A pap rögtön felébresztette egyik szomszédját és vele rohantak a házhoz, ahol a 36 éves férfi szüleivel lakott. Ami ott fogadta őket, az már-már horrorfilmbe illett. A gyilkos 65 éves anyját a verandán találták egy deszkára fektetve. Eugenia N. deréktől felfelé le volt vetkőztetve, a mellkasára egy szentkép volt fektetve. Karjai szét voltak tárva, mintha keresztre lenne feszítve. A testére ruhadarabok és diófalevelek voltak dobva.

A házban a földön feküdt a férfi 71 éves apja, Alexandru N. is vérbe fagyva. A helyszínre érkező orvostani szakértők megállapítása szerint a nőt a fején, a férfit pedig mellkasán és gyomrában érte a késszúrás.

A holttesteket felfedező két férfi azonnal értesítette a rendőrséget, a krasznabélteki örsről kiérkező hatóságiak pedig azonnal bilincsbe verték Marcel N.-t. Az erősen ittas férfi nem akarta megadni magát, egy mosdótállal hadonászva fenyegette a rendőröket.

A falubéliek elmondása szerint gyakoriak voltak a perpatvarok az N. családban. Főleg, amikor Marcel ivott. Részegen gyakran bántalmazta szüleit, de anyja soha nem hagyta, hogy feljelentést tegyenek ellene. A helybéliek szerint a férfi négy évvel ezelőtt bekövetkezett válása óta viselkedett kiszámíthatatlanul.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: