2015-04-10 08:39:51• hírek • Szatmár.ro

Hatan haltak meg a péntek hajnali tűzesetben - az áldozatok között gyerekek is vannak

Három felnőtt és három gyermek halt szörnyet a péntek hajnali tűzesetben, amikor lángok csaptak fel egy összeeszkábált épületben. Egy kis parázs elég volt, hogy leégjen a főként fából készített építmény. Az esetnek egyetlen túlélője van, ő másodfokú égési sérüléseket szenvedett.

Csütörtökről péntekre virradóra egy főleg fából készített viskó égett le, s benne hat személy vesztette életét - áll a Szamos Sürgősségi Helyzetek Felügyelőségének közleményében. Ugyan a pontos helyszínt a közlemény nem nevezi meg, egyes információk szerint a Szamos partján, mások szerint a Dunarii utca környékén volt tűz.

Egy dolog viszont biztos: hat személy vesztette életét a lángok között: három felnőtt és három kiskorú. A gyermek-áldozatok közül a legnagyobb 9, a legkisebb 1 éves volt. A közlemény szerint a kalibában éjszakázók közül egyetlen személy élte túl az esetet. A nő másodfokú égési sérüléseket szenvedett. A házban gyakorlatilag minden bútor, elektronikai cikk megsemmisült.

A közlemény szerint a tüzet egy improvizált kályha okozta, amelyből a kipattanó parázs valószínűleg az egyik áldozat takarójára került.

FRISSÍTVE

A rendőrség által kiadott sajtóközlemény szerint a felnőtt áldozatok 26 és 52 év közötti férfiak voltak. A másodfokú égési sérüléseket szenvedő nő 38 éves volt - őt a Szatmár Megyei Kórházban ápolják. A rendőrség viszgálata során nem talált gyilkosságra utaló jeleket.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: