2015-06-23 15:45:44• hírek • Hirdetés

Hat év fölötti gyerekeket várnak úszótanfolyamra

Áció, káció, akáció, vakáció - lassan a vizsgázók számára is véget ér a tanév és elkezdődik az diákok kedvenc iskolai periódusa - a nyári vakáció. A szeptember közepéig tartó több mint két és fél hónapos periódus ideális időszak - a pihenés, a szórakozás, a kirándulások mellett - arra is, hogy megtanulj úszni. Az Aquastar aquapark pedig megteremtette az ehhez szükséges tökéletes feltételeket.

Hétfőtől szombatig - szerdát leszámítva - minden délután várják szeretettel azokat, akik meg szeretnének tanulni úszni. Fontos információ azonban, hogy szeptemberig csak a 6 évnél nagyobb gyerekeket tudnak fogadni! Ennek oka, hogy a 3-6 éves korosztályban már minden hely megtelt.

A 6-18 éves gyerekeket viszont hétfőn és csütörtökön 17.00-18.00, kedden, csütörtökön és pénteken 18.00-19.00, szombaton pedig 10.00-11.00 órák között várják. Itt jegyeznénk meg, hogy a felnőttek hétfőn és szerdán 20.00-21.00 óra között ölthetnek úszógumit.

Az úszás nagyjából egyidős az emberiséggel, tehát az egyik legrégibb mozgásforma. Ennek ellenére az utóbbi évszázadban annyira eltávolodtunk a természettől, a természetes környezettől, hogy sokan felnőttként sem tudnak úszni. Márpedig az úszás nem csak azért rendkívül fontos, mert tetőtől talpig tényleg minden izmot megmozgat, hanem többek között azért is, mert erősíti a koncentrációt, az immunrendszert. Növeli az ellenállást, a vitalitást. A gyerekek számára különösen fontos lehet, hogy feloldja a tanulás, a teljesítménykényszer okozta stresszt.

Aki bővebben szeretne tájékozódni az Aquastar aquaparkban zajló úszásoktatásról, az keresse a két oktatót: a 0745-544025-ös telefonszámon Tatár Szabolcsot vagy a 0746-899598-as számon Donka Katalint.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: