2015-04-01 11:48:52• hírek • Szatmár.ro

Három nap, három érdekes előadás utazásról, fotóról és marketingről

Vasárnap, hétfőn és kedden Szigeti Ádám fotós és vizuális művész tartott előadást.

Izgalmas és újdonságokban gazdag három napon vannak túl azok, akik részt vettek a Nomanid Productions és a Szatmári Egyházmegyei Caritas szervezésében, a Lükő Béla utcai Szent Pál Központban megtartott előadásokon. Szigeti Ádám, a nemzetközileg ismert fotós és vizuális művész osztotta meg ugyanis tudását és élményeit a három remek előadáson. Nem volt számára új a feladat, hiszen eddig számos workshopon és szemináriumon állt már népes hallgatóság elé.

Az első napon utazásairól beszélt az egybegyűlteknek, s természetesen bemutatta az egzotikus helyeken készített fényképeit is. Így a közönség néhány pillanatra Thaiföldön, Marokkóban vagy éppen Kambodzsában érezhette magát. A művész természetesen izgalmas sztorikat mesélt el az utazásokról és a helyi emberek mentalitását is megismertette a jelenlevőkkel.

A második napon a fotózás volt a fő téma, annak is az a része, amelyben Szigeti igazán otthonosan mozog, érintve a művészi divat-, portré- és némileg általános kereskedelmi reklám-, tárgy-fotózást is. Beszélt a szükséges felszerelésről, a vizuális kultúráról, elméletről és gyakorlatról, így a fotózást kezdő, de a haladó és profi szinten művelők is hallhattak új műhelytitkokat, tippeket.

A harmadik nap a marketingről, az egyénre vagy cégre szabott reklámról, imidzs-építésről szólt. Érdekes részletekre derült fény a sztárvilágban használt botrány-marketingről, de Szigeti Ádám beszélt a gerilla- és a vírusmarketing szabályairól, hasznosságáról és megjelenési formáiról is.

Szigeti Ádám tartott előadást

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: