2017-01-16 14:12:35• hírek • Kocsis Zoltán

Három figyelmeztető lövés után sem állt meg a szatmári betörő

Alaposan megizzasztotta a rendőröket Margittán egy szatmári férfi: miután kirabolt egy üzletet, a figyelmeztető lövések sem állították meg. Végül nyomkereső kutyák vezették nyomára a hatóságot.

A 36 éves férfi péntek hajnalban tört be egy háztartási gépeket és számítógépeket forgalmazó üzletbe Margittán. A riasztó hallattára azonban a rendőrség a helyszínre sietett, ahol tetten is érte a méretes zsákkal a kezében menekülni próbáló, éppen a betört ablakon keresztül kimászó férfit.

A betörő, amint észrevette a rendőröket, futva próbált elmenekülni szó szerint árkon-bokron keresztül. A rendőrök utána eredtek, az üldözés a szomszédos kerteken keresztül zajlott. Többszöri felszólítás és háromszori figyelmeztető lövés ellenére sem állt meg a férfi, hátrahagyta viszont zsákmányát. A zsákban laptopok, mobiltelefonok, táblagépek voltak - mintegy 27.000 lej értékben.

A rendőrök ideiglenesen nyomát vesztették a férfinak, de nyomkövető kutyák bevetésével, valamint a Szatmár megyei kollégák segítségével végül péntek reggel elfogták a csomaközi illetőségű betörőt. A 36 éves férfit 30 napos előzetesbe helyezték, minősített lopás ellene a vád.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: