2014-10-31 15:39:44• hírek • Kocsis Zoltán

Három autó tört össze balesetben Kismajtény közelében

illusztráció
illusztráció

Láncbaleset történt csütörtök kora reggel a Szatmárnémetit Nagykárollyal összekötő útvonalon Kismajtény közelében: három személygépkocsi rongálódott meg és egy idős asszony súlyosan megsérült. Délután Szatmárnémetiben fiatal nő egy másik idős asszonyt gázolt el a gyalogosátjárón.

A Szatmár Megyei Rendőrség pénteki tájékoztatása szerint a 40 éves Petru L. a DN19-es országúton, Kismajtény település közelében nem tartotta be a sűrű ködben a követési távolságot és Volkswagenjével beleszaladt az előtte szabályosan haladó Opelbe. Az ütközés akkora intenzitású volt, hogy az L. Csaba vezette gépkocsit nekilökte az előttük, ugyanolyan irányba haladó Fiatnak, amelyet T. Tamás vezetett.

A közlekedésben komoly fennakadást okozó balesetben egy 78 éves asszony, aki az Opel utasa volt, súlyosan megsérült. A helyszíni vizsgálatok alapján a három érintett gépkocsivezetőből egy sem állt alkohol befolyása alatt.

A nap folyamán történt egy másik közlekedési baleset is, ezúttal Szatmárnémetiben. A 25 éves Irina H. Opeljével nem adott elsőbbséget az úttestet szabályosan, a gyalogosátjárón átkelni igyekvő 64 éves nőnek. Szerencsére a nyugdíjas kisebb sérülésekkel megúszta a balesetet. A gépkocsivezető ebben az esetben sem fogyasztott alkoholt, jogosítványának egy időre mégis búcsút inthet.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: