2014-07-15 11:51:43• hírek • Kocsis Zoltán

Huszonegy tanár ijedt meg és lépett vissza a vizsgától

A képességvizsgák és az érettségik végeztével a tanárokon a sor, hogy tanúbizonyságot tegyenek felkészültségükről. Július 14-én, hétfőn Szatmárnémetiben, a Mihai Eminescu Gimnáziumban kialakított vizsgaközpontban gyűltek össze Szatmár megye pedagógusai.

A tanfelügyelőség tájékoztatása szerint összesen 211 tanár iratkozott fel előzetesen a vizsgára, ám végül kilencen hiányoztak, így 202-en jelentek meg. A vizsgáztatás azonban nem ment teljesen simán!

Az írásbeli tételek láttán ugyanis nem kevesebb, mint 21 tanár lépett vissza a megmérettetéstől: ők vélhetően úgy ítélték meg, felkészültségük nem elégséges a feladatok megoldásához. Ennél is súlyosabb, hogy két vizsgázó pedagógust a felvigyázóknak ki kellett zárniuk. Úgy tűnik, a vizsga az vizsga és mindenki megpróbál külső segítséget bevonni, legyen az diák vagy tanár.

A véglegesítő vizsga eredményeit július 19-én, azaz szombaton hozzák nyilvánosságra. Azok, akik elégedetlenek lesznek a kapott jeggyel, szombaton és vasárnap fellebbezhetnek ellene.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: