2015-03-25 14:02:32• hírek • Kocsis Zoltán

Hám János-diákok az Adolf Haimovici verseny győztesei között

Március 14-én, szombaton rendezték az országos Adolf Haimovici alkalmazott matematika tantárgyverseny megyei szakaszát, az eredményeket pedig szerdán hozta nyilvánosságra a tanfelügyelőség. Ebből kiderült, összesen tizenhatan vehetnek majd részt az országos döntőn: köztük a Hám János Római Katolikus Teológiai Líceum két diákja.

Boros Zoltán és Szép Márton egyaránt a XI. osztályba járnak és Koczinger Éva tanítványai. Ők a természettudományok szakterületen jutottak döntőbe. Rajtuk kívül a Mihai Eminescu Gimnázium négy (Cheregi Paul, Hendre Laura, Berecz Gabriel, Balea Claudiu) és a Nagykárolyi Elméleti Líceum két diákja (Oprea Sebastian, Mates Claudia) ért el döntőbejutásra feljogosító eredményt.

A műszaki szakterületen hárman jutottak döntőbe: az egyik diák (Bobeanu Adrian) az Unio-Traian Vuia Műszaki Líceum diákja, a másik kettő (Butka Gergő és Marian Paul) pedig a Ion I.C. Bratianu Műszaki Líceum tanítványa.

A szolgáltatások szakterületen szintén hárman, a Gheorghe Dragos Gazdasági Líceum két (Marc Andreea, Bolintineanu Marian Valer) és a Nagykárolyi Iuliu Maniu Műszaki Líceum egy diákja (Secan Laura), léptek tovább, míg a filológia területén a Ioan Slavici Gimnázium két tanítványa (Guias Andreea, Cardos Carina) lehet ott a döntőben.

Az Adolf Haimovici alkalmazott matematika tantárgyverseny országos döntőjét május 2-án rendezik Jászvásáron.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: