2014-11-27 13:33:02• hírek • Kocsis Zoltán

Halálra késeltek egy szatmári vendégmunkást Lisszabonban

Hétfőn halálra késeltek Lisszabon egyik éttermében egy szatmárnémeti vendégmunkást, aki szakácsként dolgozott az illető vendégipari egységben. Alig két hét leforgása alatt ő a második Szatmár megyei férfi, aki gyilkosság áldozatául esett külföldön.

Az 51 éves K. Imre szakácsként dolgozott az egyik jó nevű lisszaboni étteremben. Meggyilkolásával egyik kollégáját, egy zöld-foki szigeteki férfit gyanúsít a rendőrség. A portugál sajtó értesülései szerint K. Imre egész nap szexuális töltetű poénokkal élcelődött, aztán az afrikai férfinál elszakadt a cérna és leszúrta erdélyi kollégáját. K. Imre a helyszínen életét vesztette, a gyanúsítottat pedig őrizetbe vette a rendőrség.

Alig két hét leforgása alatt ő a második olyan Szatmár megyei férfi, aki gyilkosság áldozatává vált külföldön. Az avasújfalui C. Cristiant november 12-én egy elhagyott, Párizs széli raktárépületben találták meg felakasztva. A 23 éves fiatalember meggyilkolásának első számú gyanúsítottja egy másik avasújfalui férfi, akinek komoly bűnlajstroma van már Romániában és Franciaországban egyaránt.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: