2015-02-09 09:07:02• hírek • Szatmár.ro

Cserbenhagyásos gázolás és munkahelyi baleset

Egy fiatal férfi 8 ezer lejt lopott el az egyik mikolai templomból.

Február 6-án 11.30 óra körül baleset történt Sándorhomokon. A szárazbereki illetőségű 44 éves C. Vasile a Fordját vezette, pontosabban tolatott vele, amikor elgázolta az úttesten közlekedő J. Zoltánt - adja hírül a Szatmár Megyei Rendőrség sajtóosztálya.

Az autós viszont halmozta az általa elkövetett hibákat, ugyanis elhajtott a helyszínről, a rendőrség értesítése nélkül. A rend őreinek később sikerült őt azonosítaniuk és előállítaniuk. A vizsgálatok során kiderült, hogy nem ált alkoholos befolyásoltság alatt, de így is eljárást indítottak ellene.

8 ezer lejt lopott a templomból

A mikolai rendőrök azonosították és kerítették kézre a 21 éves H. Dorint, akiről kiderült, hogy január 15 és 19 között több alkalommal is lopott az egyik mikolai templomból - összesen 8 ezer lejt. Az eltulajdonított összeget a rendőröknek nem sikerült visszaszerezniük.

3 métert zuhant az építkezési munkás

Február 6-án 14.20-kor értesítették az ákosi rendőröket arról, hogy újnémeten munkabaleset történt. A 44 éves, sarmasági illetőségű K. Zoltán egy épületen dolgozott, amikor egy óvatlan pillanatban leesett, a 3 méteres esést követően pedig súlyos sérüléseket szenvedett. A férfit előbb a Szatmár Megyei Kórházba vitték, majd átszállították a nagybányai kórházba.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: