2015-05-13 16:04:46• hírek • Kocsis Zoltán

Halálos áldozatot követelt a felelőtlen gödörásások sorozata!

Elképesztő, egyben felháborító baleset történt szerda hajnalban Szatmárnémetiben, amelyben egy középkorú férfi az életét vesztette. Mindez azonban egy igen veszélyes jelenségre hívja fel a figyelmet: a különböző szolgáltatók által ásott és felelőtlenül kezelt gödrökre!

A Szatmár Megyei Rendőrséget szerda hajnali 04.30-kor értesítették, hogy egy holttestet találtak a Decebal-híd alatt egy gödörben. A helyszínre érkező rendőrök megállapították, hogy a 48 éves férfi kerékpárral közlekedhetett a töltésen. A híd alá érve nem vette észre az E-ON gázszolgáltató által vájt aknát és beleesett.

A rendőrség tájékoztatása szerint a helyszínen nem találtak gyilkosságra utaló jeleket. A halál pontos okát mindazonáltal az igazságügyi orvostani szakértő vizsgálatát követően tudják majd megállapítani. A közlemény szerint gondatlanságból elkövetett emberölés miatt indul eljárás az ügyben.

A baleset könnyen elkerülhető lett volna! Nyilván a 48 éves férfi is hibás, a rendőrség tájékoztatása szerint ugyanis „nem megfelelően volt felszerelve", azaz a kerékpáron nem volt lámpa. Ugyanakkor a rendőrség szerint a munkagödröt „megfelelően jelezték". Csakhogy ami nyugaton műanyag vagy fémkorlát, az nálunk egy-két fényvisszaverő tábla és némi szalag!

Szatmárnémeti telis-tele van hasonló gödrökkel, amit a legutóbbi rendes tanácsülésen Butka Gergely és Nagy Szabolcs tanácsosok is szóvá tettek. Csak idő kérdése volt, mikor történik egy hasonló baleset. Sajnálatos módon egy embernek meg kellett halnia, azért, hogy felhívja a figyelmet a különböző szolgáltatók (legyen az víz, gáz vagy áram) kaotikus és felelőtlen munkálataira...

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: