2008-01-28 14:02:58• hírek • Anna Szelényi

Hairstyle 2008: Stílus, frizurák és színek

A 2008- as év a létező trendek kiterjesztésére fekteti a hangsúlyt.

A 2007- es év eléggé érdekesnek bizonyult a hajtrendeket illetően, mivel számos drasztikus változásokkal rukkolt elő. A 2008- as év úgy tűnik, az előző trendek kiterjesztésére fogja fektetni a hangsúlyt. A hajstílusok nagyban hasonlítanak az öltözködési trendekhez, és ezek lehetnek nőiesek, férfiasak, vagy akár elegánsak is.

Frizurák:

A bob

A 2007- ben újra megjelent stílus tovább dívik a 2008- as évben is. Ebben az évben, a bob frizurát hordhatod hosszabb kiterjesztésben, vastagított formában és rockos változatban is. A bob frizurát bármilyen hajszínnel viselheted.

Tépett breton

Ez a frizura nem újdonság, hiszen a 2007 –es évben is jelen volt. De ha Kate Moss ilyen frizurát vágatott ebben az évben, azt jelenti, hogy az idei év divatjában is jelen lesz.

A rövid haj

A múlt évben is jelen lévő frizurára nem igazán hívták fel a figyelmet. Észrevehettük számos hírességnél és reménykedtünk, hogy keresettebb lesz 2008-ban. A bátrabbak számára, a rövid haj önállóságot és fiatalságot sugároz, és egyúttal hordható lezser vagy elegáns változatban is. A rövid hajhoz legjobban illő színárnyalat a merész platinaszőke.

Stílus

Félrefésült, egyenes haj

Azt mondhatjuk, hogy a féloldalas választék még mindig nem ment ki a divatból. Ennek ellenére a múlt évben leginkább a középen elválasztott haj volt elterjedve. A hosszú féloldalas választással rendelkező egyenes haj az egyik legelterjedtebb a 2008-as divatbemutatókon.

Törékeny és nőies

A 30- as 40- es évek divatjából ihletett nőieses stílus a legvonzóbb lesz az idei évben. A könnyed göndör hajfürtök és a romantikusan összeborzolt fonott haj, kitűnően illik egy diszkrét sminkhez és könnyed öltözethez.

Fiús


A másik végletben, megtalálhatjuk a fiús stílust, amely ugyancsak fellelhető volt az idei bemutatókon. Az ilyen stílusú haj nagyszerűen passzol a férfias ruhákhoz. Az említett stílus nem lesz a 2008- as év legelterjedtebb trendje, de jelen lesz az utcai divatban.


Színek

2008- ban előnyt élveznek a természetes hajszínek. A barnának és a vörösnek a lehető legtermészetesebb árnyalatokban kell pompázniuk. Kivételt képez a szőke, hiszen ebben az évben lesz minden, megkezdve a platinaszőkétől, egészen a látható sötét gyökerekkel ellátott rockos szőkéig. Ha tincseket szeretnél hajadban, akkor tudnod kell azt is, hogy ezeknek minél diszkrétebbnek kell lenniük.

Szelényi Anna

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: