2011-05-16 11:21:21• hírek • Szatmár.ro

Gyerekhorgászokat várnak Túrterebesre

Horgászverseny lesz gyerekeknek a Túrterebesi Horgásztó szervezésében május 29-én, a szervezők 5 és 14 év közötti gyerekek jelentkezését várják.

„Számunkra jelentőséggel bír, hogy gondoskodjunk a horgászutánpótlásról. Emellett fontosnak tartjuk, hogy a gyerekekkel megszerettessük a horgászatot, a horgászat élményeit, megismerjék a vízi élővilágot, halfajtákat, vízi madarakat, vízi növényeket", mondta Kiss János szervező.

A három órás versenyre tehát 5-14 év közötti gyerekek jelentkezését várjuk, természetesen a szülők részvételével. A verseny előtt olyan nagyságú és fajtájú halakat telepítünk a tóba, amelyek kedveznek az úszós horgászatnak, mivel a versenyen egy spiccbotos, úszós szerelékkel lehet részt venni.

A versenyre jelentkezni a laculdepescuit-turulung.ro honlapon lehet, illetve a verseny részvételi díját a Raiffeisen Bank RO22RZBR0000060013185692 számlaszámára várjuk. Csak akkor válik aktívvá a jelentkezés, amikor a számlára megérkezik a jelentkezési díj. Külön felhívjuk az érdeklődők figyelmét, hogy május 26.-ig lehet befizetni a nevezési díjat és a megnemjelenés esetén a befizetett összeget nem áll módunkban visszafizetni.


A tavalyi verseny nyertesei
A tavalyi verseny nyertesei


A verseny programja: a verseny napján reggel kilenc órára várjuk a versenyzőket, ezt követi a helyek kisorsolása, majd 10-13 óra között a verseny. Ennek zárultával következik a mérlegelés, majd a díjazás. Ezt követően ajándékok, meglepetések és egy kis uzsonna vár a gyerekekre. Kevés jelentkező esetén (legkevesebb hat személy) a verseny elmarad, a befizetett összeget visszatérítjük. Reméljük, hogy minél több gyermeket neveznek be a szüleik, hiszen a tavalyi verseny alapján elmondhatjuk: rengeteg pozitív élménnyel gazdagodhatnak a gyerekek ezen a rendezvényen - mondta el a főszervező.

Aki egyéb részletekre is kíváncsi, az a laculdepescuit-turulung.ro honlapon talál további részleteket, illetve telefonon Kiss Jánosnál tudakozódhat a 0743-666759-es és a 0724 - 660472-es telefonszámokon.




Junior horgászverseny lesz Túrterebesen
Junior horgászverseny lesz Túrterebesen


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: