2014-11-19 10:19:06• hírek • Szatmár.ro

Gyalogtúra a fernezelyi Bódi-tóhoz

Szathmáry Alice november 23-án, vasárnap, egy könnyű gyalogtúrát szervez a Szatmárnémeti Természetjárók csoportjának, és bárkinek, aki most szeretne csatlakozni, a fernezelyi Bódi tóhoz. Természetesen a nagybányai kiránduló társaikat is ürümmel fogadják köreikben.

Találkozó 7:15-kor a szatmárnémeti vasútállomáson, ahol menettérti (oda-vissza) vonatjegy váltása szükséges. A vonat 7:42-kor indul Nagybányára, majd a nagybányai vasútállomásról autóbuszos utazás következik Fernezely (Ferneziu) község központjáig. A felnőtt vonatjegy ára 13 RON, a buszjegy Nagybányán 3 lej/személy.

A gyalogtúra innen kezdődik kiépített köves úton a kis Bódi tóig. A táv oda-vissza megközelítőleg 12 km. Hazatérés a délutáni vonattal, ami Nagybányáról 15:45-kor indul vissza, és Szatmárnémetibe 17:46-kor érkezik meg.

Javasolt a réteges öltözködés, mivel vasárnap nappalra legtöbb 7C fokot jósolnak a meteorológusok. A szervezők szeretettel várnak minden túrázni vágyó természetkedvelőt!

A túráról bővebb információkat Szathmáry Alice-tól lehet kérni a 0752-908800 telefonszámon. Az érdeklődők kedvcsinálóként a Szatmárnémeti Természetjárók facebook csoportjában szemezgethetnek a korábbi fényképek között, ugyanitt lehet további információkat is kapni.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: