2017-01-16 09:46:59• hírek • Agerpres.ro

Grindeanu szerint jól kezelték a problémákat

Miniszterelnök-iskola nem létezik, de úgy véli, sikerült jól kezelnie a felmerülő nehézségeket kormányzása első napjaiban - értékelte mandátuma első 11 napját Sorin Grindeanu kormányfő vasárnap este a România TV műsorában.

Arra vonatkozóan, hogy sikerült-e már alkalmazkodnia új tisztségéhez, Grindeanu azt felelte: Egyenesen a vörös riasztással kezdődött mandátuma, és úgy érzi, neki és csapatának sikerült megfelelnie a kihívásnak, "a Belügyminisztérium koordinálásával". 'Nem létezik miniszterelnök-iskola, mint ahogy államelnök-iskola sem létezik. Én akárhol megfordultam politikusi minőségemben, Temesvár alpolgármestereként, képviselőként, a megyei tanács elnökeként és távközlési miniszterként is, a lehető legjobban igyekeztem végezni a feladatomat' - mondta a kormányfő. 

Sorin Grindeanu azt is elmondta a România TV műsorában, hogy családja Temesváron maradt, és úgy látja, ott is fog maradni. 'Azt hiszem, a családom Temesváron marad. Két kicsi gyermekem van, akik megszokták ott, ott vannak a barátaik és abszolút mindenük. Minden szál Temesvárhoz köti őket. (...) Persze, én most Románia kormányfője vagyok, de egész eddigi politikai karrierem a Bánsághoz, Temes megyéhez köthető' - mondta Grindeanu. (AGERPRES)

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: