2015-07-27 13:00:16• hírek • Kocsis Zoltán

Gránát robbant a nő mellett, kórházba került

Kórházba került a Dust Riders Motor Fest egyik résztvevője, miután felrobbant mellette egy airsoft-gránát, számolt be a Szatmár Megyei Mentőszolgálat közleménye.

A 39 éves nő végtagjain zúzódásokat, arcán pedig égési sérüléseket szenvedett. Amikor a mentősök a helyszínre értek, tudatánál volt, légzése és vérkeringése is stabil volt, közölte a mentőszolgálat sajtószóvivője.

A Dust Riders Motor Fest során az érdeklődők megismerkedhettek az airsofttal, bemutatókon vehettek részt. A baleset ezzel együtt éjjeli egy órakor történt, a gránát ekkor robbant fel a nő közelében. A sérültet a Szatmár Megyei Kórház sürgősségi osztályán látták el.

Szintén ott ért véget a napja annak a gépkocsivezetőnek, aki szombat este szenvedett balesetet Érkávás közelében. T. Istvánnál agyrázkódást, állkapocscsonttörést és válltörést diagnosztizáltak. Amint arról beszámoltunk, a férfinak nem volt vezetői engedélye.

A mentőszolgálat tájékoztatása szerint a hétvége alatt, azaz péntektől vasárnapig összesen 337 alkalommal riasztották őket. Ezek közül 276 volt sürgősségi eset.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: