2015-05-05 12:42:33• hírek • Hirdetés

Gondolj egy élményre! Nálunk megtalálod!

Nyerj egy wellness-hétvégét és belépőjegyeket a gyopárosfürdői park-, gyógy- és élményfürdőbe!

A szatmáriak számára eddig talán némileg ismeretlen volt Orosháza és környéke, ám biztosak vagyunk benne, hogy cikkünk elolvasását követően sokaknak felkerül a meglátogatásra váró turisztikai központok listájára. Orosháza-Gyopárosfürdő ugyanis ideális célpont azoknak akik szórakozni, de azoknak is, akik gyógyulni szeretnének, vagy csak egyszerűen természet-közeli környezetben szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait.

Orosháza üdülő negyedében, természetvédelmi területen, a Gyopáros-tó partján található Gyopárosfürdő, „az Alföld gyöngye”-ként emlegetett üdülőhely, egyszerre park-, gyógy- és élményfürdő, sportközpont és szabadvízi programokat kínáló természeti érték. A három tóból álló tórendszer partján elhelyezkedő, 20 hektáros parkerdővel körülölelt terület fürdőkultúrája 150 éves múltra tekint vissza. A Gyopárosi-tó csónakázásra, vízbiciklizésre alkalmas vízfelülete mellett, nyitott és zárt gyógy- és termálvizes medencék, szauna-park, úszómedence, tanmedence, kültéri termálvizes, feszített víztükrű élménymedence és gyermek élménymedence is szolgálják a vendégek igényeit. A szaunaparkunk és a szaunaszeánszok pedig további egyedülálló kikapcsolódást nyújtanak.

Gyopárosfürdő - park-, gyógy- és élményfürdő

A természetes alkáli-hidrogénkarbonátos víz különböző mozgásszervi, gyulladásos, reumatikus és ízületi bántalmak, nőgyógyászati panaszok gyógyítására, valamint balesetek, műtétek utáni rehabilitációra alkalmas. A Gyógyászati Központ a gyógyvíz gyógyerejére alapozva teljes körű szakorvosi ellátást, fiziko-, elektro- és balneoterápiás gyógykezeléseket biztosít.

Pihenés két fürdőzés között a háromcsillagos Hotel Napsugárban

A Hotel Napsugár a Gyopárosfürdői Gyógy-, Park- és Élményfürdő**** közvetlen szomszédságában található. A fürdőkomplexumot szállóvendégeink zárt, fűtött folyóson keresztül közelíthetik meg, így nem kell törődniük az időjárással.A szálloda ***, 4 szintes, 3 emeletig lifttel ellátott, 47 szobával rendelkezik, amelyek egy ízléses és modern irányzatot követnek. A hotel szobáinak mindegyike összkomfortos: tusolóval, LCD televízióval, italhűtővel felszerelt. A Hotel Napsugár saját, ingyenes parkolóval valamint saját parkkal is rendelkezik.

A szálloda 80 fős étterme nyáron kiegészül egy hangulatos terasszal. A kiszolgálás igény szerint a'la carte vagy menürendszerű, a jó hírű konyhát házias, magyaros ízek jellemzik. Az étteremben gazdag italválasztékon és borkínálaton kívül gyors, pontos kiszolgálásban részesülnek a vendégek. Az étterem és a különtermek kiválóan alkalmasak üzleti találkozók, tárgyalások állófogadások, valamint családi rendezvények lebonyolítására is. A termek befogadó képességei 120, 50 és 10 fő.

Gyopárosfürdő - park-, gyógy- és élményfürdő

Játssz, nyerj és szerezz új élményeket!

A Szatmár.ro most induló nyereményjátékán egy kétszemélyes wellness-hétvégét és 15 belépőjegyet sorsolunk ki a Gyopárosfürdői Gyógy-, Park- és Élményfürdőbe. A wellness-hétvége nyertesei a Hotel Napsugárban lesznel elszállásolva két éjszakára, bőséges reggelivel és ízletes vacsorával, ingyenes arkolással a szálloda zárt parkolójában és ingyenes wifivel.

Ha nyerni szeretnél, írd meg nekünk, milyen néven emlegetik még a gyopárosfürdői üdülőhelyet?. A helyes választ tartalmazó emaileket a jatek@szatmar.ro címre várjuk május 15-én délig. Kérjük, az emailben mindenki tüntesse fel nevét és telefonszámát.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: