2014-10-29 16:05:44• hírek • (x)

Gond van a járművel? Fordulj az autószerelés ászaihoz!

Az AutoAs rengeteg szolgáltatással, olcsó autóalkatrészekkel és akciókkal vár.

Nincs is annál bosszantóbb, amikor elromlik az autó! Szerencsére ma már nem kell végigtelefonálni az összes ismerőst, hogy egy megbízható autószerelőt ajánljanak, hiszen minden autós rendelkezésére áll az AutoAs - ahol az autószerelés ászai dolgoznak. Itt egy helyen rengeteg autós szolgáltatást találsz, ők akkor is tudnak segíteni, ha egy apróbb alkatrészre vagy egy komoly hiba elhárítására van szükség.

Az AutoAsnál modern autódiagnosztikai-rendszerekkel keresik meg a tapasztalt hiba forrását, az autóvillanyszereléstől a mechanikai beavatkozásokig pedig bármilyen munkát el tudnak végezni gyorsan és pontosan. Lejárt a járműved műszaki vizsgája? Az AutoAsnál ezt is megújíthatod, a közelgő hideg időszakra gondolva pedig érdemes felkeresni a gumiszervizüket, ahol a gépjármű felveheti a "téli cipőit" is. A szervizben dolgozók rekordgyorsasággal végzik el a futószögállítást és a klímarendszerek karbantartásában és javításában is verhetetlenek! A magánszemélyek mellett nagyobb cégek is megbízható partnerre találhatnak az AutoAs személyében, hiszen utóbbiak esetében a flotta-szerviz szolgáltatások is elérhetők!

Ami pedig kimondottan előnyös az AutoAs esetében, hogy az autó gondjainak feltárásánál a tulajdonos is jelen lehet, így azonnal meg lehet beszélni a szerelőkkel a javítás módját.

Az AutoAs gépjárműalkatrész-boltjában a javításhoz szükséges alkatrészek bőséges választékát találod, emellett pedig profik adnak tanácsot a gépjárművezetők összes kérdésére.

Akciós termékek várnak az AutoAsnál!

Az AutoAsnál most különösen megéri autó-akkumulátorokat vásárolni: több fajtát is kedvező áron vásárolhatsz meg és ez így tél közeledtével aktuális is lehet. Ha vacakol az akksi, jobb újra cserélni, mert megtörténhet, hogy egyszerűen nem fog beindulni egy havas reggelen! Szintén a közelgő télre való tekintettel érdemes a fagyálló-folyadékról is gondoskodni: az AutoAsnál a Dynamax G12-es folyadék literje csak 12 lejbe kerül! A cég aktuális akciós ajánlatairól itt olvashatsz!

AutoAs - a Closca sugárúton

Az AutoAs szervizét a Closca sugárút 42 szám alatt találod. Telefonszámuk 0261-806-026, e-mailen pedig az autoas@autoas.ro címen veheted fel a kapcsolatot az autószerelés ászaival!

AutoAs - a Closca sugárúton

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: