2010-08-18 12:33:36• hírek • Blikk

Gesztesi elaludt az első randin

A Macbeth címszereplőjeként sikerült Liptai Claudia (37) kegyeit elnyernie Gesztesi Károlynak (47), de Shakespeare tragédiája ezúttal sem végződött vidáman, pedig a darabot át is írták.

A Mokka műsorvezetőnője annak idején stúdiósként kapott szerepet a színész mellett, de Gesztesi akkor egy gorombasággal elpuskázta a bimbózó románcot. Azt találta mondani, ha Claudia leadna tíz kilót, akár világsztár is lehetne. Ettől a bóknak nem igazán nevezhető beszólástól a legtöbb nő végleg odébbállna, a vörös démon azonban több év után újra szóba állt Gesztesivel.

Ő is „bekapta a hekkes horgot", a színész ugyanis azzal csábította fel magához partnereit, hogy meghívta őket a Római-partra hekket enni, majd, mivel nem volt kézmosási lehetőség, felcsábította őket magához, ahogy Claudiát is. Az első randi ugyan nem sikerült valami fényesen, mert Gesztesi elaludt, mire Claudia kijött a fürdőszobából, de a történet többi része már ismerős lehet a bulvárlapokból.

Elvenni nem akarta, de mivel a Mokka műsorvezetőnője ragaszkodott a házassághoz, fondorlatos módon megszervezte az esküvőt. A Macsó papák című könyvben fogalmazta meg jól, miért nem érzi magáénak a házasság intézményét.

A cikk folytatását a blikk.hu oldalán olvashatják.


Gesztesi elaludt az első randin.
Gesztesi elaludt az első randin


Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: